Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bardzo proszę o pomoc w kwestii soczewek !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-14, 17:05   #1
picus
Przyczajenie

Bardzo proszę o pomoc w kwestii soczewek !

Otóż kupilam kolejna pare soczewek, po tym jak poprzednie mi sie przeterminowaly. Nie mialam zadnych problemów, az do tej pory , nowe , otworzylam i zalozylam najpierw na prawe oko potem na lewe, troche mnie uwierala prawa soczewka, ale czesto na poczatku tak bywalo , wystarczylo pomrugac pary razy i wszystko wracalo do normy. Tymczasem po dwoch godz musialam ja sciagnac bo nie moglam wytrzymac, klucie nie minelo . Myslam ,ze to moze byc problem oka, jednak kiedy zalozylam ja na lewe sytuacja sie powtorzyla . Obejrzałam soczewke dokladnie , nie ma zadnych uszkodzen . Bardzo chcialabym otrzymac konkretną porade, a nie spekulacje, licze na waszą pomoc! Zalezy mi na tym, zeby sprobowac zachowac ta soczewke - znalezc problem , gdyz zamawialam je przez internet (jak wszystkie poprzednie zresztą) wiec bedzie ciezko ze zwrotem, a zal mi wydawac pieniedzy na nowe. Pozdrawiam serdecznie.

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ----------

Bardzo was prosze o szybką odpowiedz, nie moge ruszyc sie bez soczewek!

Edytowane przez picus
Czas edycji: 2010-04-14 o 15:32
picus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując