2010-04-14, 18:29
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII
Cześć 
Cytat:
Napisane przez atomufka
Podoba Ci sie Hektor  okropne to imie jest.No oni oboje sa po filozofii to dlatego pewnie 
|
A propos filozofii to mój Tż mówi kiedyś tak... "wiesz co gdybys ty nie była tą kosmetyczką i tej szkoły kosmetycznej nie skończyła to ja bym chyba do końca życia myślał , że ten Cellulit to taki grecki filozof "
Cytat:
Napisane przez aniaaa84
On podobno czekał tylko z ogłoszeniem decyzji, aż rodzina podejmie swoją co do miejsca pochówku
U mnie dziś schabowy z frytkami i do tego sos czosnkowy, ale ja tylko smażę  a na obiad jogurt...bo boję się, że w sukienkę nie wejdę
u mnie leje na potęgę  wczoraj tylko była mała przerwa, a tak od soboty deszcz
ide na solar
|
A ja właśnie robię żeberka dla mojego mężunia jak wróci z pracy... wiem, wiem to będzie prawie o 23 ale musi coś zjeść. Ja już jadłam tosty z serkiem żółtym i tuńczykiem. Hmmm pyszne były, nie czekałam na te żeberka bo zanim się zrobią to umarła bym z głodu!
Cytat:
Napisane przez *Agatek*
kurde, a do lekarza nie mam jak iść  od jutra dopiero podbiją mi legitymację ubezpieczeniową, jutro i w pt się nie umówię bo będę od 8-16 w pracy, nie mam jak iść  mój lekarz jest do 13, a zwalniać się i kombinować nie będę, bo zaraz sobie kierownik coś pomyśli  zobaczymy jak sytuacja potoczy się do poniedziałku
"Typowym objawem wirusowego zapalenia migdałków jest tzw. angina rumieniowa, którą charakteryzuje silne przekrwienie błony śluzowej gardła. Ściślej mówiąc - przekrwienie łuków podniebiennych, migdałków i tylnej ściany gardła."
ja nie mam nic przekrwionego, tylko na tylnej ścianie gardła właśnie kilka takich pęcherzyków czerwonych
|
Ej, to Ty masz legitymację ubezpieczeniową???
One są już nieaktualne, teraz w przychodni przyjmują na podstawie dokumentu uiszczenia składek . Ja się okazuje RMUA.
Cytat:
Napisane przez monarika
Cześć dziewczyny
Ale naskrobałyście od wczoraj  Ja też idę z mężem w sobotę na wesele ciekawe jak będzie, bo szczerze tak mi się nie chce iść, że strach  a to dlatego, że będzie taki jeden kolega tżta za którym nie przepadam, a żeni się inny kolega męża więc tak w sumie to tylko on będzie ze znajomych   oprócz pary młodej
Dzisiaj byłam z kuzynką na łowach szmateksowych bo u nas w miasteczku w środy w 2 ciuchlandach jest wszystko po 1 zł  ale nic nie znalazłam  wszystko strasznie już poprzebierane a byłyśmy tam ok. 10  ale butki piękne widziałam z new looka platformy czerwone, ale rozmiar 37 a ja noszę 39 
Ja dla dziewczynki mam przygotowane Anastazja, Blanka albo Oliwia ale chyba będę musiały jeszcze chwilę poczekać 
|
Mojej szefowej córka ma na imię Blanka , bardzo mi się podoba to imię, ale już w moim najbliższym gronie jest zajęte.
Nie wiem nie mam pojęcia.
Podoba mi się Pola ale Tż nie i tak jest cały czas albo mnie nie podobają się jego propozycje albo jemu moje
|
|
|