Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2009)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-14, 18:19   #1674
gissh
Raczkowanie

Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2

Pietrusiu, Brombi -

Cytat:
Napisane przez AsiCcccCA Pokaż wiadomość
Czesc Kochane ,jestesmy od rana w szpitalu w Rzeszowie ...jak narazie strasznie od rana nie było żadnego lekarza to jest jakies chore a mala coraz częsciej ma te drgamki pielegniarki nie miłe jak cholera ....czuje sie fatalnie nie moge tu siedziec -usiedziec Tż zostaje na noc bo ja nie wiem dlaczego ale nie umiem ,nie chce zostac jakas chora obawa ,strach ....

.DomiTy znasz szpital na Lwowskiej ,znasz jakies opinie na jego temat ?

Co tam u Was ? tak bardzo Wam zazdroszcze tak bardzo .....moja niunia ani nie wodzi wzrokiem ,nie śmieje sie głosno ,nie łapie Mnie ani nawet siebie za uszka ,nosek ,nie bawi sie paluszkami nie podnosi głowki ...co jej może byc kurde ....tak chce by sie bawiła ,usmiechała głosnio
Asiu, z całego serca Ci współczuję tych problemów z Misią... Ciężko mi sobie nawet wyobrazić co Ty i TŻ musicie w tej sytuacji przechodzić... Ale mimo wszystko musisz się starać być dobrej myśli i musisz być silna - dla swojego dzieciątka...

Co do szpitala na Lwowskiej to szczerze mówiąc nie wiem jak wygląda sytuacja na oddziałach... Wiem tylko jak jest z przychodnią dziecięcą bo jeździmy tam z niunią do ortopedy... I akurat ta nasza ortopedka jest w miarę ok, ma dobre podejscie do dzieci, interesuje się małą, nawet dała mi swoją prywatną komórkę jakby co... Tyle że te nasze wizyty tam to takie trochę szalone - zawsze tam są straszne tłumy ludzi z dziećmi (nie tylko u ortopedy ale u lekarzy innych specjalności też), czasem nawet korytarzem cieżko przejść... Ale z drugiej strony to chyba dobrze świadczy o przyjmujących tam lekarzach.
Nic więcej niestety na temat tego szpitala nie wiem

Jeszcze raz, Asiu, trzymaj się...

DOMINIKA - moje małe wielkie SZCZĘŚCIE
http://suwaczki.maluchy.pl/li-40048.png
gissh jest offline Zgłoś do moderatora