Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - czy dobrze zrobiłam ??
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2003-12-22, 16:53   #18
Twitty
Raczkowanie

GG do Twitty
Re: czy dobrze zrobiłam ?? Ja nie o tym, co zrobiłaś, tylko o tym, co robić dalej :)

Witajcie!
Śledzę ten wątek od początku i przyznam, że już kilka razy miałam się wtrącić, ale jakoś zawsze coś mi w tym przeszkodziło. Myślę jednak, że powinnam napisać Ci Sergeevna, co myślę o Twojej sytuacji. Podzielam zdecydowanie zdanie dziewczyn, które twierdzą, że nie należy się narzucać chłopakowi. Nawet jeśli w końcu tak go osaczysz, że umówi się z Tobą (zakładając, że raczej tego nie chce, nie wnikam z jakich powodów, ale wszystko na to wskazuje ), może przez to stracić do Ciebie szacunek. Uważam, że na to kobieta nie powinna sobie w żadnym wypadku pozwolić, choćby nie wiem jak podobał jej się dany facet! I tak dużo zrobiłaś! Zaczekaj na jego ruch. Ma wszelkie Twoje namiary, wie, że chętnie się z nim spotkasz. Po prostu ma pewniaka, jaki rzadko się trafia. Z jakiegoś powodu zwleka jednak ze spotkaniem. Może to trema, może lojalność w stosunku do kolegi, a może zwyczajnie jest zajęty lub nie jesteś w jego typie. Takie rzeczy tez się zdarzają. My - kobiety także mamy swoje wizje o mężczyźnie wymarzonym, takim a nie innym. Normalne! Dlatego nie możesz wystawiać na szwank swojej reputacji dla kogoś, kogo nawet nie znasz, nie wiesz, jak reaguje na dziewczyny robiące pierwszy krok. Są faceci, którzy boją się nawet takich kobiet! Czekaj cierpliwie, a zobaczysz, że jakkolwiek sytuacja się nie rozwiąże, to potem okaże się, iż tak właśnie było dla Ciebie lepiej. Często tak stwierdzamy po fakcie Mówimy na przykład: "Dzięki Bogu, że się z nim nie zaczęłam spotykać, bo teraz spotkałam mojego Misia, który jest mężczyzną moich marzeń! Gdybym męczyła się z tamtym kolesiem, to nie poszłabym na tą imprezkę i nie poznałabym mojej drugiej połówki! "
Pomyśl o tym! Pamiętaj, że nic tak nie pociąga człowieka, jak płeć przeciwna trudna do zdobycia lub nawet zakazana! A jeśli nie skorzysta z szansy poznania Ciebie, niech pluje sobie w brodę do końca życia, bo straci kobietę tak bardzo spragnioną miłości - czyli Ciebie Zasługujesz na adorację i to cudowne uczucie jakim jest wzrok faceta, który pragnie z Tobą być i walczy o Twoje spojrzenie Ach! Jak ja to uwielbiam

Pozdrawiam Cię serdecznie

Ivi
Twitty jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując