Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-14, 21:11   #101
klaudiaaa86
Zadomowienie

Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III

Witam. Kurde ale mnie dluugo nie bylo. Alanek caly czas mi zabiera. Calymi tygodniami sama, niebawem zwariuje.,dobrze ze rodzice i siostra blisko bo nie wiem...

Nie jestem na biezaco wiec nie wiem co tu sie dzialo. Jak Libelle i fasolka? Na kiedy w ogole termin?

Wasi Tz tez tak przezyli Tragedie pod smolenskiem?? Ja ciagle jak wlaczony mam Tv to ogladam i ciagle uwierzyc nie moge. Mnie sie chce ciagle beczec a jak widzialam rodziny,corke prezydenta to albo sa silni albo nafaszerowani, ja sobie nie wyobrazam takiej straty ogladalam przed chwila zdjecia meza z afganistanu,kiedy to odwiedzil ich Aleksander Szczyglo i wreczal jakies odznaczenia .. wierzyc sie nie chce ze juz go nie ma..
Pogrzeb w Krakowie, maz juz dzownil ze część osob z Gliwic jedzie na caly weekend na zabezpieczenia,on na dzien dzisiejszy nie ale kto wie... niezly tam bedzie maras. chilanes wspolczuje,co tam sie bedzie dzialoooo...

i musze przyznac ze nigdy nie lubialam Kaczynskiego,sama sie z niego nabijalam, nie glosowalam... zony wcale nie znalam,tez bez wiekszego zainteresowania,a teraz jak ogladam wspomnienia, wywiady to musze stwierdzic ze prywatnie byli z nich za***isci ludzie... ehh ale teraz to juz bez znaczenia

3majcie sie cieplo...

Ps czy ktorejs Tz wybiera sie na misje w najblizszym czasie?

http://www.suwaczek.pl/cache/fd6c8075da.png

Kocham Mojego Misia
23.09.2009r - Alanek
03.12.2009r. - Together forever
klaudiaaa86 jest offline Zgłoś do moderatora