Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozbił się samolot prezydencki nad Smoleńskiem
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-14, 21:47   #4805
ameliax
Zadomowienie

Dot.: Rozbił się samolot prezydencki nad Smoleńskiem

Cytat:
Napisane przez Gogo Yubari Pokaż wiadomość
Nie doceniano jego działalności za życia, a po jego śmierci okazuje się, że JEST ZA CO DOCENIAĆ!! Naród Polski zachowuje się jakby bielmo miał na oczach. Klapki opadają dopiero po silnym wstrząsie.

Jaki symbol- symbol zjednoczenia Polaków oraz wszystkich narodów!! Ot co!

Jaka nauka- być może nasi potomni zaczną inaczej patrzeć na sprawy polityki, może przede wszystkim zaczną się tą polityką INTERESOWAĆ, może zaczną wyrabiać SWOJE zdanie na wszelkie tematy, a nie przyjmować bezkrytycznie to, co fundują media. Nauka właśnie dla mediów- może zaczną być bardziej obiektywni w swoich ocenach!!!
Jestem młoda i nie uważam się za ignorantkę polityczną. Jeżeli jestem w stanie rozmawiać ze znajomymi o polityce to śmiem twierdzić, iż jakąś wiedzę mam.
Przepraszam Cię bardzo, ale Lech Kaczyński nie był dobrym prezydentem, niestety. Wiecznie coś pokręcił, z Rosjanami ciągle się kłócił. Moja znajoma miała z nim wykłady z Prawa Pracy. Studenci walili drzwiami i oknami, był uwielbiany.
Prezydent NIE zjednoczył narodu. To, że wywieszamy flagi itp. to jest ludzki odruch, a nie zjednoczenie państwa.

kosmetyki
ameliax jest offline Zgłoś do moderatora