Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozbił się samolot prezydencki nad Smoleńskiem
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-14, 22:38   #4886
1985SiWA
Zakorzenienie

Dot.: Rozbił się samolot prezydencki nad Smoleńskiem

Cytat:
Napisane przez Neciak89 Pokaż wiadomość
1985SiWA, masmeli, nic nie czytacie! Dałam link do informacji, że to jest fake, a wy dalej swoje!
no to nie doczytałam, brrrr bo az mi ciaki po plecach przeszły.

Cytat:
Napisane przez Hawa Pokaż wiadomość
Moja droga...Jestem na pewno lepiej zorientowana od Ciebie, bo nie wypisuję tutaj takich bzdur jak Ty np. o tym, ze prezydent chciał nas pojednać z Rosjanami. Nie znasz się na polityce jaką prowadził Lech Kaczyński, popełniasz błędy merytoryczne, a jak ci się zwróci uwagę, to do razu zmieniasz temat albo się wypierasz. I jak tu dyskutować z Tobą?
Poza tym twoje panikowanie, ze jesteśmy zagrożeni itp.... Dziecko nawet wie, że Polska ma więcej niż tylko generałów i śmierć kilku z nich nie spowoduje od razu , że jesteśmy bezbronni.
Jak my mamy takich studentów administacji, to aż strach się bać. Rzeczywiscie nasz kraj jest zagrożony.

To Ty robiłaś panikę, a teraz się wypierasz.

Nie zgadzasz się, a może napiszesz coś więcej? Jakieś argumenty? Przykłady?
Tak to jest jak sie dyskutuje z osobą, która ma na dany temat jakieś szczątkowe lub błędne informacje i dalej brnie w swoje błędne osądy.
Z Toba juz nie rozmawiam, bo tłumaczyłam stron kilka i jak grochem o sciane z wszystkimi da sie normalnie podyskutowac z z toba NIE bo nazucasz co trzeba myslec na dany temat Pani Wszytsko Wiem Lepiej.
Ne bedziesz mi nazucac swojego zdania na temat polityki Prezydenta, to napewno. Jedyna osoba która tu sieje panike jestes ty, na kazde GDYBY odpowiadasz atakiem jakby to mialo sie za 5 min stać.
A z tymi generałami to ja nie wiem co ty tak nagle wypalilas, moze ci sie przysnilo cos wczoraj bo wogole nie wiem do czego to przypiąć.
Polska jest teraz w stanie zagrożenia, a jak ty twierdzisz inaczej to ja juz nie wiem, rece mi opadaja