Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozbił się samolot prezydencki nad Smoleńskiem
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-14, 23:11   #4920
1985SiWA
Zakorzenienie

Dot.: Rozbił się samolot prezydencki nad Smoleńskiem

Cytat:
Napisane przez Hawa Pokaż wiadomość
Nie masz argumentów, to zapowiadasz koniec dyskusji ze mną. Ja siałam panikę? Dobre!
Ale zgoda, kończymy dyskusję. Skoro nie umiesz sobie ze mną poradzić, to nie będę cię już denerwować.
Ja juz wczoraj pisałam grzecznie że nasze poglądy sie sporo różnia i nie zamierzam brnąć w ta kłotnie przez kilka kolejnych stron.
Argumentowałam w kolejnych swoich postach, dzis mi sie juz poprostu nie chce dyskutować i ciagnac tego tematu, bo ja bede dalej swoje chocby niewiem co i ty dalej swoje, mojego zdania nie zmienisz, moich poglądów również. Debatowałam z podobnymi osobami kiedys bardzo zażarliwie, potem przyszedł admin posypały sie wszytskim ostrzezenia, o mało co sie banem nie skonczyło więc nauczyłam sie, że tu na wizażu lepej powiedziec koniec dyskusji niż brnać w bezsensowne kłótnie, zbyt długo tu jestem.

Cytat:
Napisane przez mel89 Pokaż wiadomość
Hawa - jestem z Tobą!
haha no przedszkole normalnie, no sory ale zabawne to było ty tak poza internetem też?

Cytat:
Napisane przez czapeczkaelfa Pokaż wiadomość
E tam, jakie niejasności?
Po takiej katastrofie mogą następować jakieś drobne wybuchy. Zwykły podgrzany dezodorant wybucha...
A ludzie którzy słysza tam szczęk zamka jak przy przeładowaniu albo widzą biegnąca postać stanowczo mają zbyt dużą fantazję moim zdaniem.
dokładnie, dlatego nie chce sie zupełnie wypowiadac , ze napewno cos w tym jest. Najlepsze było z tym "dawaj granata" Mnie dziwi jednak brak zwłok, nic a nic nie widać, ludzie mysleli że pusty samolot leciał.