Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-14, 22:41   #2561
Megi428
Wtajemniczenie

Dot.: ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana

Cytat:
Napisane przez haniula1803 Pokaż wiadomość
elskede- ja też nie moge zabrać się za ćwiczenia może się umówimy i razem zaczniemy ćwiczyć, może to będzie dla nas jakąs motywacja, ja co prawda jeszcze nie wiem co to jest ta 6 weidera, ale chętnie się do wiem to co zaczynamy od poniedziałku? może ktoś jeszcze się do nas dołączy?

Co do jogurtów to ja też jem te z lidla takie dietetyczne pije jeszcze takie smaczne napoje mleczne ( też kupowane w lidlu) z 1,5 zawartością tłuszczu sa waniliowe, truskawkowe i bananowe naprawdę pyszne

Megi428- nie zła ta twoja mieszanka, gratuluję pomysłowości

You must select valid pictures to add to the group.- dziewczyny taki tekst mi wyskakuje jak próbuje dodać zdjęcie do naszego klubu, czy ktoś może mi powiedzieć o co chodzi?????
jak się chce k....ę to się kombinuje
a jakie napoje mleczne z Lidla ty pijesz kochaniutka?? To są jogurty? Bo wanilia mnie zainteresowała

A ja od tygodnia ćwiczę, zaczynałam od 3-4 minut, a teraz jestem przy 15tu : hula hop, parę brzuszków, skręty, skłony - ot taki WF szybki ale robię to wszystko na maxa, aż ledwo zipię potem, z takim balastem kg nie jest łatwo ćwiczyć

co do tego tekstu z wprowadzaniem zdjęć to nie znam ang. ale rozumiem że on się pyta czy selekcjonować czy całą grupę wrzucić, ale jak mówię nie znam anglika <wstyd> ale znam rosyjski ha ha a pewnie wiele z was nie zna, bo potem już nie uczyli