2010-04-15, 10:13
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
Cytat:
Napisane przez brombusia
No wiesz, ja tez jestem zdania, że wystarczyłoby pochować Kaczyńskich w bazylice Jana Chrzciciela, jak Narutowicza, który też zginął przecież "na posterunku", ale robienie demonstracji z transparentami " Kaczyńscy nie byli królami' to już przegięcie moim zdaniem.
Przecież Piłsudski i Sikorski też królami nie byli 
|
Dobra, ale bitttttteeeeee nie porownujmy ich do L.K..... 
Cytat:
Napisane przez olalicious07
mogliby sobie darować chowanie Kaczynskiego wraz z zona na Wawelu... naprawde, to jest jakas chora pomyłka...  jak jeszcze teraz Jarus bedzie kandydatem PiS na wyborach i nie daj Boże jakimś cudem je wygra, to juz w ogole zwatpie...
|

Cytat:
Napisane przez samanthhha
Hej mamusie
Nie wiem czy moge tak ni z gruszki ni z pietruszki ale pisze do Was bo mam pytanie  Już się co prawda wypisałam z listy i głupio mi że tak wpadam do Was ale licze na to ze moze któraś z Was mi pomoże..
Pytanie do mamuś stosujących łatwy plan Tracy Hogg:
Czy musiałyście stosować technikę PP? Już pytałam na priv Bromi i Gucię - a reszta? Jeśli tak to z jakim skutkiem? Bo my po chorobie mamy problem z samodzielnym zaspianiem i ze smoczkiem (jak wypada to Mały się budzi a bez niego nie potrafi zasnąć) i chyba musimy zacząć stosować PP  A mam wrażenie że nie dam rady...
A i jeszcze jedno - co w ogóle sądzicie o tej metodzie? Warto ją zastosować?
Pozdrawiam 
|
Hej, ja stosowalam PP tylko krotko, bo poszlo szybko i mysle, ze warto 
http://demotywatory.pl/1407213/Super-Niania

Czas edycji: 2010-04-15 o 10:20
|
|
|