Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie, część XV- nasze włosy chcą błyszczeć w wiosennym słońcu!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-15, 12:24   #158
Bejjka
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XV- nasze włosy chcą błyszczeć w wiosennym słońcu

Cytat:
Napisane przez Modraszka Pokaż wiadomość
Teraz stawiam na minimalizm i nie kupuję odżywek/masek dopóki jakaś się nie skończy. Wbrew pozorom nie jest to takie trudne, jak mi się wcześniej wydawało
ja ostatnio też stawiam na minimalizm oczywiście mam jeszcze spore zapasy ale otwieram na raz max dwa kosmetyki jednego rodzaju zauważyłam, że moim włosom to służy a i kosmetyki nie walają się*po łazience przez długie miesiące, jak nie lata
teraz mam dwa szampony i trzy odżywki i parę zaczętych olejów i dopóki wszytskiego nie wykończę nie zaczynam nic nowego

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
o kurcze, też na bogato widzę a z jakiej okazji do Paryża aż?
ano na bogato jedziemy odwiedzić naszą przyjaciółkę, która tam mieszka tak na max 5dni na szczęście z Poznania do Paryża są tanie loty a przy okazji jak będę w Paryżu to przyjaciółka już mi zapowiedziała odświeżenie mojej garderoby, bo jest ciuchomaniaczką i zawsze z przerażeniem patrzy na pustki/szmaty w mojej szafie już dawno kazała mi oszczędzać na fatałaszki
Bejjka jest offline Zgłoś do moderatora