2010-04-15, 11:25
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. IV :-)
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;18586124]W nocy śniło mi się najpierw, że karmię małą cycem, a drugim karmię kota A potem byłam na uczelni, zdawałam fizjoterapię ale kobieta o trawy mnie pytała A potem odeszły mi wody, dostałam biegunki, i koleżanka nie chciała mi dać telefonu bym do męża dzwoniła, łaskawie tylko mi taxi ktoś wezwał [/QUOTE]
oby Twoje sny nie były prorocze. 
Cytat:
Napisane przez Edzia400
Przyszedł wózek i powiem wam ze jestem mile zaskoczona myslałam ze ten szary bedzie strasznie ciemny a on okazał sie byc naprawde delikatny i jansny niestety na zdieciu tego nie widać
|
fotka nigdy nie odda koloru dokładnie... ale i tak wyglada ładnie. 
Cytat:
Napisane przez bydgoszczanka
edzia, widzę, że łóżeczko już czeka przygotowane na tip top.
W moim jest jeszcze pełno rzeczy ze starej szafy, ale mąż zaraz jedzie kupić nową  Może zdążymy jeszcze wszystko posprzątać zanim się mała urodzi 
|
....może... 
Cytat:
Napisane przez kees26
Ja dziś także idę do ginki - mam nadzieję, że mała urosła, ostatnio miała ponad 1700...Minęło ponad 2 tygodnie, ja przytyłam 2 kg - mam nadzieję, że połowa to waga małej 
|
kciukasy zacisniete. 
Wyprasowałam wszystkie ciuszki dla dzidka. - prawie dwie godziny z żelazkiem w ręce- istny maraton. 
Jutro brat przywiezie mi dwie nowe komody- jedna na ciuszki Maksia, druga na ciuszki braciszka to bedę układac, przekładać, segregować.
|
|
|