|  2010-04-15, 12:54 | #3 | 
	| Wtajemniczenie 

| 

Dot.: Studentka grafiki bardzo prosi o pomoc :)

Jako mama napiszę Zaczarowany ogród mi się kojarzy ze wszystkim prócz przedszkola,Akademia przedszkolaka dl mnie zbyt rzeczywiste i banalne,Wybrałam Akademię Jasia i Małgosi-jednocześnie kojarzy mi się z bajka i z imionami dzieci,dosyć często używanymi.
 Co do oczekiwań -przede wszystkim oczekuję żeby przedszkole było maksymalnie bezpieczne(dotyczy to personelu,zabawek,placu zabaw,higieny itp.),liczy się też organizacja czasu,dodatkowe zajęcia,zwracam uwagę na opinię znajomych(chociaż bez przesady
  )Co do decyzji o wyborze przedszkola podejmuje ją z mężem,chociaż ja chyba mam decydujący głoś,gdyż mąż twierdzi,że na tym znam się lepiej od niego  nie mam zamiaru pytać o zdanie 3 letnie dziecko,uważam ,że jest zamałe by podejmować takie decyzję,a jeżeli ona wybierze jedno a ja drugie,będą niepotrzebne łzy i problemy,raczej skupiłabym się na pokazaniu dziecku jakie to wspaniałe przedszkole wybrała dla niego mama  
 Kolory mogą być dowolne,byle było wesoło i kolorowo,jak będą jakieś obrazki i malowidła to będzie jeszcze lepiej,jedynie w pokoju/kąciku do spania/leżakowania może być mniej kolorowo,jakieś pastele,żeby było
 przytulniej.

Sorry,że napisałam wypracowanie.
 | 
	|     |   |