Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze kwietniowe zakupy.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-15, 12:05   #900
sabcia-myszka
Zadomowienie

GG do sabcia-myszka
Dot.: Nasze kwietniowe zakupy.

Cytat:
Napisane przez agacior89 Pokaż wiadomość
Powiedz mi, jak coś z nim wymyślisz
też taki mam i w ogóle pmysłu brak, do czego to nosić
ostatnio zmino wiec w nim raz bylam, mialam go do czarnych spodni i czarnej tuniczki

Cytat:
Napisane przez gofrowana Pokaż wiadomość
a u mnie ona nadal jest po 79,90 chyba, że to jakaś inna? ta, którą widziałam była z divided
ta na pewno nie byla z divided bo u mnie nie ma tego dzialu

Cytat:
Napisane przez Mariah Pokaż wiadomość
Ech, widziałam u siebie ten sweterek i oczywiście nie wzięłam a teraz jak patrzę na ten Twój na zdjęciu to żałuję
u mnie wczoraj pojawily sie takie tylko czarne tez fajne, ale za duzo czerni bym miala, za 40zl naprawde warto, tez sie dlugo wachcalam ale zawsze mozna oddac wiec wzielam i nie zaluje

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Boska ta narzutka Fajne
dziekuje

Cytat:
Napisane przez Methe Pokaż wiadomość
super zakupy, pogrubione sama posiadam
a kiedy kupowałaś tę bluzkę z cekinami na ramionach? jak ostatnio byłam w promodzie to był tylko jeden mały wieszak przecenionych rzeczy i na pewno nie było tej bluzki, bo jej się przyglądałam
dziekuje, a powiedz mi bo w sobte wybieram sie w tej sukience na wesele i zastanawiam sie co do niej zalozyc, cieliste rajstopki czy czarne w kropeczki? bo tego czarne zanane czolenka z H&M, wiec chyba za czarno bedzie ehmm sama nie wiem
bluzek kupowalam niedawno, 3-4 dni temu byly 2 sztuki i to "S" ale osattnio jak bylam to ich nie widzialm, pewnie szybko zeszly

Cytat:
Napisane przez joanneth Pokaż wiadomość
sabcia wszystkie zakupy świetne, ale marynarka jest po prostu straaasznie zazdroszczę
ojj slicznie dziekuje mam nadzieje ze na zywo tez bedzie taka ladna

Cytat:
Napisane przez budgetka Pokaż wiadomość
swietne zakupy!!!! ja mam pytanko odnosnie tej bluzeczki promod - możesz mi podac skład materiału
jasne, juz podaje
64 poliester
32% wiskoza
4% elastyna

Cytat:
Napisane przez Amelianna Pokaż wiadomość
świetna, to była jednorazowa aukcja? Mogę linka prosić jeżeli można ją jeszcze kupić
tak jednorazowa
sabcia-myszka jest offline Zgłoś do moderatora