Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. IV :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-15, 17:04   #855
Edzia400
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. IV :-)

[QUOTE=margo80;18589749]matko, jaki sen.
mnie się dziś śniło, że u mnie w domu było jakieś spotkanie wizażanek, chyba wszystkie jeszcze z brzuchami byłyśmy

kciuki zapewnione.

grzechotki mamy 2 - jedną plastikową i jedną pluszową z Ikei.

wybrałam się dziś na zakupy i wróciłam całkiem zadowolona.
dla siebie kupiłam koszulę i klapki, więc brakuje mi już chyba tylko wkładek laktacyjnych i karmników. nawet myślałam, żeby się za nimi rozejrzeć już dzisiaj, ale jak weszłam do sklepu i zobaczyłam, że oprócz ekspedientki są jeszcze jej 2 koleżanki, które przyszły na ploty, to mi się odechciało...
dla córci wzięłam dziś smoczek-uspokajacz, butelkę z Aventu 125ml, 10 pieluch tetrowych i komplecik: szczotka z grzebyczkiem.

ile macie tetr? ja mam na razie 20 i zastanawiam się, czy dokupić jeszcze 10, czy ewentualnie dopiero po porodzie...

Edziu - bardzo ładny wózek to Tako?

ja mam 10 tetry i 5 takich flanelowych

mnie tez to wkurza kiedy wchodze do sklepu a tam ploty w najlepsze z kolezankami

tak to Tako i ta szarosc nie jest wcale ciemna wrecz przeciwnie jest bardzo ładna i jasna moj tz wciaz chodzi do pokoju małej i niby przypadkie tu bujnie tam popchnie

---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------

Cytat:
Napisane przez monikadavvida Pokaż wiadomość
zazdroszczę.. u mnie niestety wykryli tą cholerę

tez nie masz sie czym martwić bo wiedza co zrobić jak sie poród zacznie i bez problemu bedzie

http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014
Edzia400 jest offline Zgłoś do moderatora