Wątek
:
Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
2010-04-15, 18:22
#
53
ewurka
Wtajemniczenie
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII
Cytat:
Napisane przez
martucha84
totalne przeciwienstwo mnie w tej kwestii szczegolnie ze ja jestem przeciwniczka kupowania wszytkiego tak szybko... uwazam ze to nie te czasy ze trzeba bylo brac jak dawali bo potem moglo braknac... jestesmy w 6 miesiacu dopiero go zaczynamy i chcialam poczekac tak do konca maja... z ciuszkami w czerwcu zrobic pokoj wybrac lozeczko a w lipcu wozek.. po kolei stopniowo ale nie tak szybko.. wiec z ciuszkami tym bardziej chcialam poczekac.. no ale jak mu odmowic takiej przyjemnosci... i mamy 2 pary bodziaków
slodki jestczasem ma mine takiego duzego dziecka
obawiam sie ze jak syn wda sie w tate i bedzie mial jego oczy usmiech itd.. to mam przewalone... chlopaki ze mna wygraja
oj tam dwie pary bodów to malutko w porównaniu do tego wszystkiego co musicie kupić, a widocznie Twój TŻ chciał je mieć już w domku
uwielbiam patrzeć na takie ciuszki dla maluszków, są tak słodkie...
A jeśli chodzi o wdawanie się dziecka w jednego z rodziców to u nas jest tak samo
czasami o tym rozmawiamy
ja mówię, że jeżeli nasz syn odziedziczy oczy po moim TŻ będzie mógł robić co chce
TŻ z kolei mówi, że jeżeli córka będzie taka jak ja to jej na miejscu nie utrzyma i zagada go jak nic
ewurka
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do ewurka
Znajdź więcej postów ewurka