Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-15, 23:49   #729
behindblueeyes
Zakorzenienie

Dot.: Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2

Cytat:
Napisane przez MorireAmore Pokaż wiadomość
behind pewnie, że może być 24 maj ? bliźniak , mój tatko 22 .
o nie ! co za nowy facet? ja nic nie wiem
Taki tam z Sympatii
A bliźniak, bliźniak
Cytat:
Napisane przez nataluska175
Behind, czy wypada.. w dzisiejszych czasach "wypada" to pojecie wzgledne. Zdaniem mojej cioci, nie wypada jechac do chlopaka do domu,bo to lezy w jego obowiazkach.. ale to juz skrajny przypadek, ona jest daleko za murzynami a rozmawialas z K o swoich obawach? Ja bym sie po prostu jego poradzila... powiedz mu,ze nie wiesz czy bedziesz sie komfortowo czuc i czy.. wypada
Wiesz..ja chyba mam podobne poglądy do Twojej cioci Tzn. zawsze uważałam,że facet powinien przyjeżdzać do dziewczyny..nawet codziennie ale ona u niego powinna pokazywać się raz na ruski rok
Chociaż to może też zależy od ludzi, no już sama nie wiem.
Mówiłam mu,że na pewno bym się stresowała..i że nie chcę się pchać na ich rodzinne uroczystości. Mówił,że nie mam się tym przejmować ani tak myśleć...że sam z bratową o tym rozmawiał i ona była za. W sumie co miała mu powiedzieć jak ją postawił przed faktem,że chce mnie do nich zaciągnąc,hihi No i weź tu z takim gadaj
Cytat:
Napisane przez nataluska175
Tak Kobiety, jestescie tak zakodowane w mojej glowie,ze ciezko bez Wac pociagnac 2 dni.. kazda interesujaca, ma inne spojrzenie, pomocna i inteligentna... Ehh
Wszystkie jesteście niezastapione no Ja już w drodze z Pzn nie mogłam się doczekać kiedy dojadę do domu,włączę kompa i od razu Wizaż