Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ona wiedziała o dzisiejszej tragedii?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-16, 02:54   #119
Decadence
Rozeznanie

Dot.: Ona wiedziała o dzisiejszej tragedii?

Cytat:
Napisane przez trats Pokaż wiadomość
tak, jesteśmy be, fuj i w ogóle, bo nas guzik obchodziło kim był peter steele i co dla tej muzyki zrobił . dla mnie znaczący dla muzyki to był, podając najprostsze przykłady, chopin, mozart, bach, czajkowski etc. cóż jestem okropna, bo mam ciekawsze zajęcie od zgłębiania tajemnej wiedzy co kto uczynił w dzisiejszym świecie muzyki. jakoś, zarówno w muzyce, jak i w filmie, dla mnie to nieistotne, kto się pojawia na scenie

btw to czy to, że ktoś słucha gagi i tym podobnych na topie (oh, przepraszam, że wykażę się niewiedzą i tu, ale nie wiem kto w radiu leci) to jest od razu jakimś gorszym podgatunkiem? nie lubię tak bezsensownych poglądów.

dopisano: sprawdziłam z jakimi zespołami można wiązać wspomnianego petera i powtórzę - jestem okropnie beznadziejna, jestem kompletną ignorantką, jestem (tu wpisz co uważasz za stosowne, bądź nie) bo nie kojarzę żadnego zespołu z którym pracował. i dobrze mi z tym . nie zaśmiecam mózgu kompletnie nieistotnymi dla mnie informacjami.
Jeśli nie słuchasz muzyki i się na niej nie znasz to chyba nie jest dziwne, że nie znasz ludzi, którzy ją tworzą... więc stwierdzenie, że jest "mało znany, przynajmniej wśród moich znajomych" jest trochę nie na miejscu w tym kontekście.