Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 30+ ... zapraszam :)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-16, 07:32   #2258
Bettix75
Zadomowienie

Dot.: 30+ ... zapraszam :)

Cześć Piękne
Ja też się dzisiaj nie zważyłam, z tego samego powodu co Lenka
Nie sądzę, aby waga spadła i nie chciałam się dołować. Jeśli chodzi o dietę... to nie wiem co to jest (?)
Jeśli chodzi o ćwiczonka, to nawet, nawet W sobotę biegaliśmy za leniwy piątek, poniedziałek i wtorek (pomimo mżawki) też Niestety w środę lało tak, że biegać się nie dało i odpuściliśmy, bo żadna siła nie zmusi mnie teraz do biegania po bieżni. Wczoraj też padało (ale Wy macie dobrze, że u Was ładna pogoda), więc też nie biegaliśmy, ale przyszedł nam stół do ping ponga, więc ponad 2,5h graliśmy
Ostatnim razem grałam w szkole podstawowej czyli ponad 20 lat temu. Początek był, jak by to powiedzieć, na poziomie przedszkolaka, ale później już było co raz lepiej. Na aukcji była formułka, że stół pomoże osiągnąć sexy figurę i bardzo się z tego zdania uśmiałam
Ale... po pierwszym popołudniu nie wiem czy nie ma tam ziarenka prawdy, bo TYLE CO JA SIĘ POZGINAM PRZY PODNOSZENIU PIŁECZKI to moje
Dzisiaj boli mnie kręgosłup po tych skłonach, ale wczorajsze popołudnie zaliczam do bardzo udanych, bo strasznie się uśmiałam. Mój M (dobrze gra w ping ponga), robił takie zwody i miny i... lepiej zapytać czego nie robił, że prawie kładłam się ze śmiechu na posadce w garażu

Ilion, a na jakim programie pieczesz ten Twój chlebuś? Zwykłym czy razowym?
Pytam ze wzgl. na otręby

Wiolu, ja zakupiłam balsam z guaraną, bluszczem i winogronem.
Oto co na nim pisze:
Aktywne składniki balsamu:
• Bluszcz pospolity - działa udrażniająco i ściągająco, hamuje powstawanie cellulitu
• Guarana - reguluje metabolizm i gospodarkę wodną tkanki podskórnej
• Czysta kofeina - aktywizuje lipazę, enzym odpowiedzialny za rozkład tłuszczy
• Olej z pestek winogron - uelastycznia, nawilża oraz regeneruje skórę

Własności kosmetyczne balsamu:
• Ujędrnia i poprawia napięcie skóry
• Aktywuje likwidacje cellulitu
• Wspomaga redukcję tkanki tłuszczowej
• Reguluje poziom nawilżenia

Stosuję go 2xdz i jedynie co mogę na razie powiedzieć to to, że działa nawilżająco. Myślę, że efekty ujędrnienia itd. nie pojawią się nawet po pierwszej tubce, bo w cuda nie wierzę. Jednak po programie tvn stwierdziłam, że na wszelki wypadek warto maźgać się czymś, by skóra nie sflaczała

Lenko, może ważenie co tydzień to nie dla nas? Chyba za bardzo skupiam się na myśleniu o wadze... postanowiłam się ważyć raz w m-cu, zawsze 1 dnia. Myślę, że to będzie bardziej miarodajne niż ważenie co tygodniowe. Wiem wiem, to ja wymyśliłam tę tabelkę, ale to chyba nie był zbyt dobry pomysł
Jak się sprawuje nowy depilator?

Aga, ha ha kamer nie instalowałam jeszcze w Twoim domku, ale może kiedyś
O tym antyperspirancie napisałam Ci, bo wspominałaś, że Twój brudzi ubrania, a ten nie Wiadomo chwilkę trzeba odczekać po aplikacji, ale szybko wysycha. Myślę, że się z nim zaprzyjaźnię na dłużej
A jak się sprawdził u Ciebie?
No i pochwal się jaki balsam używasz z Biedronki, bo jest ich tam pełno i osobiście nie mogłam się zdecydować. Zawsze myślałam, że te antycelluitowe działają chłodząco lub rozgrzewająco, a ten nic a nic.

Niutko, strasznie się cieszę razem z Tobą. Twoja cierpliwość została nagrodzona
od 20.11.10 IV faza: stabilizacja
aktualna waga: 58,85kg

06.06.10r. A6W ukończone

Edytowane przez Bettix75
Czas edycji: 2010-04-16 o 07:39
Bettix75 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując