2010-04-16, 09:52
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :)
Hej laseczki
Co za pogoda, leje cały czas, jeszcze ta chmura popiołu nad nas nadciąga i mówili, ze jutro alergicy lepiej żeby w domkach siedzieli. Ja i tak siedzę Wczoraj wieczorem byłam u laryngologa-alergologa i w razie ataku alergii moge brac tylko wapni i takie specjalne kropelki, które przed ciążą tez brałam, ale podobno ciąża dla alergików jest błogosławieństwem i alergia jak zaatakuje, to bardzo delikatnie.
Anulko piękny ten szkic!!!!! Jaka Ty zdolna jesteś!!Kurcze, nie dosyć, ze tyle języków znasz, jeszcze taki talent!! Ja to totalny antytalent jestem
Kochanie i nie smuć się! Wrócisz do zdrówka, zobaczysz, wiem, ze człowiekowi sił już brak żeby sie z tym uporać, ale musisz słonko, wiem, ze dasz radę!
A z tą babką dobrze, ze zrobilaś porządek, tak trzymaj i nie miej wyrzutów sumienia!
Weronisiu u nas nie można podpasek, dopiero w domku, a ja tez dużo podkłądów zużyłam przy Oli, może teraz mniej zużyję, jak widać każda kobieta inaczej.
Gosiu droga, ale my już postanowiliśmy i Filipuś ją dostanie, już się nie umiem doczekać
Adaś
A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.
ღ
|
|
|