2010-04-16, 10:12
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2
Cytat:
Napisane przez nataluska175
Powiem Wam,ze ja tak marzylam o studiowaniu i nie zaprzecze, jest przyjemnie,ale bardzo chetnie wracam do domu,a wynika to z tego,ze nie mam prywatnosc na mieszkaniu, co mnie irytuje.. Lubie pobyc sama, nie czujac niczyjego wzroku na sobie, nie powstrzymujac lez...
|
To jest duży plus Ja od maja do czasu kiedy znajdę pracę będę w domu i nie wiem jak to będzie,hihi
Cytat:
|
Behind, mamy sa straaaszne  Ty tez sie przespij, bo dzis nic nie wykminimy  jutro nowy dzien, nowe przemyslenia... a ten Pan to duzo starsza sztuka? 
|
Kolega 5 lat starszy.
Przespałam się i dzis jestem chyba bardziej na tak.
Cytat:
|
ciekawe czy spotkam sie jutro z M.. ciekawe czy zapyta czy jestem w domu. Powinien mi zrekompesowac ten Wroclaw, prawda?
|
Oczywiście..a niech spróbuje nie Skoro obiecał Wrocław, a teraz się wycofał,to musi wymylić coś w zamian
Cytat:
|
Napisane przez besio
Behind- cieszę się, że wszystko się układa i zmierza w dobrym kierunku. Co do odwiedzin to nie sugerowałabym się, aż tak tym co oni pomyślą, tylko własnymi odczuciami. Z rodzinami to tak jest, że albo od razu Cie lubią, albo nie, a okoliczności nie mają znaczenia. Po drugie powinnaś porozmawiać o tym z K. i powiedzieć o swoich wątpliwościach 
|
Zgadzam się ze wszystkim Ogólnie nie należę do osób,które zawsze bardzo się przejmują 'co powiedzą inni'.Ale w tym przypadku jakoś tak mam obawy, może niepotrzebnie..nie wiem
Czasami trzeba rzucić wszystko, odizolować się na chwilę, przemyśleć wszystko, poukładać. Najważniejsze,że w jakimś stopniu udalo Ci się to. I że do nas wróciłaś 
Cytat:
|
Napisane przez malgoskagc
choć ja się strasznie schizuje, że przez tą głupią chorobę zostanę sama, bo nikt nie bedzie chciał mną ciągle opiekować 
|
Nawet tak nie mów,bo teraz to już w ogóle nalezy się lańsko i to porządne!  
Minie trochę czasu i znajdzie się Twój Romeo na białym rumaku noo..może zamiast konia jakąś fajną bryką zajedzie 
Mamuśka mnie obudziła smsem..że mam do niej pilnie zadzwonić,bo ma ważną sprawe,a jej się zaraz komórka rozładuje..i podała nr pod jakim jest dostępna..ja dzwonie...a tam Radio Maryja!! Taki mi z samego rana kawał zrobiła
Edytowane przez behindblueeyes
Czas edycji: 2010-04-16 o 10:14
|
|
|