2010-04-16, 13:54
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bydgoskie Panny Młode
Cytat:
Napisane przez aniall
Kwiaciarnia trochę za daleko, ja mieszkam na leśnym... dlatego pójdę do tej kwiaciarni o której wspomniała mimbi.
Mimbi co masz na myśli mówiąc puchaty welon? Bo ja szukam czegoś takiego, i jeszcze się z takim nie spotkałam
Może wiecie dziewczyny czy ktoś w Bydgoszczy robi welony? Albo czy znacie jakąś krawcową która dałaby radę?
|
No ja z tej kwiaciarni jestem super zadowolona, ta kobieta ma reke do kwiatow jak malo kto. Musze z nia porozmawiac o dekoracji samochodu, bo w ogole mi to wypadlo z glowy. Samochod chyba bedzie niebieski - pod dodatki do sukienki, ale to oczywiscie przypadek 
Cytat:
Napisane przez karolca
Jeśli chcesz zmieścić się w tysiącu, skontaktuj się z fotografką FOTO M, którą podałam wyżej  Z resztą zobacz najpierw czy pasują Tobie jej zdjęcia.
2000 za fotografa też bym nie dała... my płaciliśmy 1000 zł, albo 1100 bo TŻ jeszcze się targował  Zapomniał doliczyć za przejazd 
|
Moja fotografka bierze 800 zl, jest bardzo fajna dziewczyna, jakby ktos chcial to sluze numerem na PW.
Cytat:
Napisane przez Tenebre
Tak poza tym to załatwiliśmy USC, garnitur dla TŻ, w poniedziałek idziemy do księdza. 
|
Sluchajcie, jesli chodzi o garnitury, to ogromny wybor jest w sklepie u krawca mojego taty. On teraz zamyka ten sklep, wiec kupilismy TZ garnitur - nowy, sliczny za ... 150zl! Sklep jest na Czartoryskiego, wybor ogromny, moj TZ jest bardzo nieforemny, ma szerokie ramiona (cwiczyl ciezary) i maly kuperek, ale znalezlismy dla niego bez problemu. Kupilismy slubny i jeszcze dwa inne, na zapas. Mial juz garnitury od tego krawca i byl bardzo zadowolony, wiec polecam.
---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------
Cytat:
Napisane przez aniall
Mimbi co masz na myśli mówiąc puchaty welon? Bo ja szukam czegoś takiego, i jeszcze się z takim nie spotkałam
Może wiecie dziewczyny czy ktoś w Bydgoszczy robi welony? Albo czy znacie jakąś krawcową która dałaby radę?
|
Welony robia na pewno w salonie Dominika na Dworcowej, pani miala duzy wybor. A puchaty welon to taki, ktory ma dolna warstwe tiulu dosc dluga, gorna krotsza, a u gory jest gesto udrapowany - przypomina tapir na wlosach. Wiec jak mi pani wpiela go u gory, to wygladalam troche tak, jakbym miala kucyk o gory zwiazany albo maly koczek. Bardzo ladnie w kazdym razie.
|
|
|