Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bydgoskie Panny Młode
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-16, 13:54   #3573
mimbi
Zakorzenienie

Dot.: Bydgoskie Panny Młode

Cytat:
Napisane przez aniall Pokaż wiadomość
Kwiaciarnia trochę za daleko, ja mieszkam na leśnym... dlatego pójdę do tej kwiaciarni o której wspomniała mimbi.

Mimbi co masz na myśli mówiąc puchaty welon? Bo ja szukam czegoś takiego, i jeszcze się z takim nie spotkałam
Może wiecie dziewczyny czy ktoś w Bydgoszczy robi welony? Albo czy znacie jakąś krawcową która dałaby radę?
No ja z tej kwiaciarni jestem super zadowolona, ta kobieta ma reke do kwiatow jak malo kto. Musze z nia porozmawiac o dekoracji samochodu, bo w ogole mi to wypadlo z glowy. Samochod chyba bedzie niebieski - pod dodatki do sukienki, ale to oczywiscie przypadek
Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
Jeśli chcesz zmieścić się w tysiącu, skontaktuj się z fotografką FOTO M, którą podałam wyżej Z resztą zobacz najpierw czy pasują Tobie jej zdjęcia.
2000 za fotografa też bym nie dała... my płaciliśmy 1000 zł, albo 1100 bo TŻ jeszcze się targował Zapomniał doliczyć za przejazd
Moja fotografka bierze 800 zl, jest bardzo fajna dziewczyna, jakby ktos chcial to sluze numerem na PW.
Cytat:
Napisane przez Tenebre Pokaż wiadomość
Tak poza tym to załatwiliśmy USC, garnitur dla TŻ, w poniedziałek idziemy do księdza.
Sluchajcie, jesli chodzi o garnitury, to ogromny wybor jest w sklepie u krawca mojego taty. On teraz zamyka ten sklep, wiec kupilismy TZ garnitur - nowy, sliczny za ... 150zl! Sklep jest na Czartoryskiego, wybor ogromny, moj TZ jest bardzo nieforemny, ma szerokie ramiona (cwiczyl ciezary) i maly kuperek, ale znalezlismy dla niego bez problemu. Kupilismy slubny i jeszcze dwa inne, na zapas. Mial juz garnitury od tego krawca i byl bardzo zadowolony, wiec polecam.

---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

Cytat:
Napisane przez aniall Pokaż wiadomość
Mimbi co masz na myśli mówiąc puchaty welon? Bo ja szukam czegoś takiego, i jeszcze się z takim nie spotkałam
Może wiecie dziewczyny czy ktoś w Bydgoszczy robi welony? Albo czy znacie jakąś krawcową która dałaby radę?
Welony robia na pewno w salonie Dominika na Dworcowej, pani miala duzy wybor. A puchaty welon to taki, ktory ma dolna warstwe tiulu dosc dluga, gorna krotsza, a u gory jest gesto udrapowany - przypomina tapir na wlosach. Wiec jak mi pani wpiela go u gory, to wygladalam troche tak, jakbym miala kucyk o gory zwiazany albo maly koczek. Bardzo ladnie w kazdym razie.
mimbi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując