Odchudzanie do wakacji- od 20 kwietnia!
No wiec przepraszam ze zakladam osobny watek ale postanowilam zebrac grupe dziewczyn ktore chca pomalutku do wakacji stracic kilka nadprogramowych kilogramow.
Ja mam 161 wzrostu i waze 53 kg. Moze dla niejednej/niejednego z was waze dobrze normalnie ale zalezy mi na spaleniu tluszczu i wyrzezbieniu brzuszka i ogolnie sylwetki. Niektorzy z was mnie znaja bo juz kiedys odchudzalam sie tutaj z pewna grupa dziewczyn i udalo mi sie schudnac troszke. Tyle ze pozniej mialam male zalamanko i zmarnowalam to wszystko. Tak wiem ze taki nagly powrot do dawnych nawykow to najgorsze co moglam zrobic ale stalo sie i zaluje...
Szukam teraz wsparcia dziewczyn ktore pomogly by mi i wzajemnie sie wspieraly aby zrzucic do lata te pare kilo. Wakacje sie zblizaja i wypadaloby jakos sie prezentowac. Mi zalezy na zejsciu do jakichs 50kg.
No wiec tak:
Zaczynam juz teraz wiec do wakacji jeszcze poltora miesiaca wiec moge sobie wolniutko spokojnie schudnac te 3 kg. Chcialabym zjadac dziennie jakies 1400-1500 kcal (jestem aktywna fizycznie). I takie ogolnie znane zasady jedzenie max 3 h przed snem 5 posilkow dziennie itp. Na pewno wszyscy lub przynajmniej wiekszosc znaja to na pamiec...
No wiec jak? Chce sie moze ktos dolaczyc?
PS: pomyslalam ze bysmy wazyly sie co tydzien albo co dwa i porownywaly wyniki, com?
To jak?
|