Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2009)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-17, 14:31   #1922
DiTu77
Zakorzenienie

Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2

Cytat:
Napisane przez AsiCcccCA Pokaż wiadomość
Dzien dobry. My nadal w szpitalu podaja jej lek niby na padaczke i nasz pobyt zalezy od tego jak sie przyjmie moze i pare dni a moze i miesiac:-(jeszcze wszystko zalezy od wyniku eeg który miala dzis robiony mial byc 20ale ze napadów bylo coraz wiecej zrobili dzis,boje sie wszystko mnie boli.......ANIULKA dziekuje ze o nas myslisz
Asiu -trzymajcie się
Cytat:
Napisane przez zaharia Pokaż wiadomość
dzien dobry mamusie

STO LAT:roz a: DLANILUSI, MADZI I ANDRE

za chwilke zabieram sie za ndrobienie wczorajszego dnia.

wczoraj dopadla mnie jakies zatrucie pokarmowe, wic toalete oblegalam caly dzien, i uczucie bezsilnosci- cos okropnego, wysilkiem bylo utrzymanie glowy w pionie ale dzisiaj juz lepiej.

dzisial bylam z miriam na szczepieniu- teraz malutka spi.
waga 5950g. troszke malo. mrtwie sie. ale zaczynam wprowadzac pokarm staly wiec mam nadzieje, ze ja podtucze troszke.
ale sluchajcie tego z owocow w pierwszej kolejnosci proponowala wprowadzenie pomaranczy
ja na to, ze to przeciez owoc ktory jest pelen alergenow,a ona, ze grecja to kraj pomaranczy i dziwne bedzie jesli dzicko nie bedzie ich jadlo.

mausie ktorych dzieci juz jedza powiedzcie mi jak to jest z tymi pomaranczami???

a ja ide was przeleciec.....

oj biedaku
A z tymi pomarańczmi ja bym się wstrzymała...
Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
...
Pola jak zwykle cudna
Cytat:
Napisane przez kamilla123 Pokaż wiadomość
...
A jest tu może ktoś rozeznany w temacie fotelików samochodowych??
Najważniejsze oczywiście żeby był bezpieczny i przepuszczał powietrze, w nosidełku co teraz mamy Kuba strasznie szybko się poci. I czy jak dziecko ma 9 kg to można już montować fotelik przodem do kierunku jazdy czy nadal tyłem, bo w sumie spotkałam się jeszcze z info, że od 13 kg można przodem sadzać
ja bym chciała taki który jest przystosowany do jazdy tyłem jak najdłużej, kurcze ale one jakieś mocno drogie są
DiTu77 jest offline Zgłoś do moderatora