2010-04-17, 22:35
|
#2297
|
Zadomowienie
Zarejestrowany: 2007-01
Wiadomości: 1 592
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 8
Cytat:
Napisane przez adia82
Wedle mojego przepisu to mocno goracy piekarnik,co by sie fajnie zrumienily i byly ekstra chrupiace  Mam starego typu urzadzenie,wiec nastawiam na 6 z 8 mozliwych stopni,do nagrzanego na jakies 15 minut,jak sa miekkie to na maksa podkrecam i czekam jakies 10-15 kolejnych.Tylko musztardka kopci mocno,gdy sie zjara na blasze,takze trzeba uwazac,by nie skapnela.
|
O popatrz, to ja robiłam inaczej, a też były chrupiące jutro spróbuję po Twojemu, będzie szybciej 
Ja je położyłam na kratkę na papierze do pieczenia, bo nienawidzę skrobać blachy
|
|
|