Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - etorebka.pl - część VIII - torebkomaniaczki znów w natarciu!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-18, 14:48   #2015
CharLizZie
Zakorzenienie

Dot.: etorebka.pl - część VIII - torebkomaniaczki znów w natarciu!

Cytat:
Napisane przez di4ska Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, ja też jestem nowa na tym wątku, od jakiegoś czasu was podczytuję, i tak się zastanawiam nad tą turkusowa Flavia, ale zastanawiam się do jakich kolorów ona będzie pasowała? może jakoś zgrałaby się z moją szafą? może jakieś posiadaczki się wypowiedza? nie mam jeszcze żadnej etorebki ale zamierzam to nadrobić:brzydal :
jak pisałam, wg. mnie super będzie wyglądac z szarościami, beżami, czernią, granatem, dla odważniejszych może nawet z czerwienią , wydaje mi się, że to nie jest jakiś mega trudny kolor do połączenia z ubraniami. Taki morski pasuje do wielu rzeczy
sama na nią oszczędzam

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

Cytat:
Napisane przez losek78 Pokaż wiadomość
witam dzisiaj , troszku mnie ominelo

zwróce sie do was o rade : jaką haddi kupic ? szarą czy fioletową i do jakich kolorow fioletowa bedzie pasowac bo mam kupowac kurtke /żakiet i nie wiem jakie kupic ? najlepiej zeby kurtka pasowala tez to turkusowej mabel - czyli chyba bedzie szara kurtka ?
a haddi jaki kolor ? nie moge sie zdecydowac bo oba kolory mi sie podobają a nie chce kupic obudwu kolorów

i oczywiscie polecam mój kod - bo taki zapomnainy stoi
Haddi wybrałabym szarą, natomiast mabel w tutkusie , i taka mabel jak najbardziej podchodzi do szarej kurtki, ale też do czarnej i do wielu innych kolorów.

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu

Edytowane przez CharLizZie
Czas edycji: 2010-04-18 o 14:51
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora