2010-04-19, 00:55
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Najbardziej seksowny zapach dla kobiety
Cytat:
Napisane przez MichailK
A ja po prostu uwielbiam, jak kobieta pachnie Botrytisem. Wspaniała, seksowna słodycz, nie mająca nic wspólnego z tanią "cukierkowatością" wszelakich ulepków. Wielka klasa! 
|
od czasu do czasu tu zerkam ciekawa co też wywołuje gorące emocje i reakcje - i nic mi się jeszcze nic nie sprawdziło
a ten Botrytis to szok - tzn męska reakcja na niego 
po pierwsze primo to dla mnie, w moim odczuciu ciepły, bezpieczny, codzienny, niejadalny słodziak ( ja mam jeszcze skojarzenia z meblami, moze to była pasta mleckzo do mebli) i nosiłam sobie odleweczkę tak o, na co dzień az tu na ulicy oraz w sklepie - tego samego dnia kilku chopów szło za mną jakby na sznurku przywiązani za nosy do mnie byli - i zapytali czym pachnę bo jest "absolutnie boskie i intrygujące " - cytuję - czyli cos jest na rzeczy bo o zapach faceci pytają mnie srednio raz na rok a obcy to chyba jeszcze nigdy w zyciu.
to tylko kolejny dowód że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia - bo bym Bortytisa nie śmiała tu nigdy umieścić.
Dalej nie wiem jaki zapach jest sexi . dla obu płci. .
(bo dla mnie Prady ale nikt się pod tym nie podpisuje z zewnątrz więc nie polecam w ciemno )
|
|
|