Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - MUNDIAL 2006 - Mistrzostwa Świata Niemcy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-05-18, 23:36   #71
tygrysiatko18
Zadomowienie

Dot.: MUNDIAL 2006 - Mistrzostwa Świata Niemcy

Cytat:
Napisane przez króliczek
najpierw rozwieszę , później pomyślę.
moim zdaniem, jakby coś złego spotkało Artura Boruca (czego mu nie życzę), to Kuszczak i Fabiański mają ZA MAŁO doświadczenia. Tyle ode mnie. Co będzie - zobaczymy.
No faktycznie Kuszczak jest tak slaby ze interesuje sie nim Manchester United, kurcze po co im bramkarz ktory ma malo doswiadczenia

Kuszczak w przeciwienstwie do Dudka gral w tym sezonie kazdy mecz kiedy byl zdrowy (mial drobna kontuzje ktora wykluczyla go z kilku meczow) i bronil naprawde dobrze, a to ze gra w malo znanej druzynie ktora ma slabszych zawodnikow od swiatowych potentatow to nie jego wina, ale jak widac potrafil sie pokazac i zainteresowac wieksze kluby swoja osoba, takze uwazam ze jesli bedzie trzeba to Boruca zastapi

Wszycy wytykaja janasowi te powolania, jedyna co zle zrobil to to ze nie powiedzial tym ludziom sluchajcie nie pojedziecie bo mam inna koncepcje, poczekajmy z osadami czy dobrze zrobil czy nie do mistrzostw bo teraz to mozna gdybac, a moze franek by sie rozstrzelal, a moze Borucowie sie cos stanie, przeciez dudek tak duzo osiagnal powinien jechac.

Fakt osiagnal wiele w futbolu ale czy za to jak gral kiedys ma byc wiecznie powolywany do reprezentacji? co bylo a nie jest nie pisze sie w rejestr.

Ale jesli ta druzyna ktora powolal okaze sie nie wypalem wtedy przyznam ze koncepcja Janasa zawiodla i mozliwe ze zle zrobil ze nie powolal innych, ale tak samo mogloby byc gdyby powolal tych o ktore jest to cale zamieszanie a wyniku i tak by nie bylo, tak wiec dajmy sobie spokoj juz z tym