2010-04-19, 11:10
|
|
|
stary jednooki dachowiec
|
Dot.: Dziecinny facet..
Cytat:
Napisane przez ap1
Dokładnie masz racje ,kobiety to hipokrytki.Wiekszośc kobiet na tekst "ale bym cię wyruchał"zaaragowalaby uśmiechem i dowartościowaniem sie.
|
Jasne... 
Nie uogólniaj, ok? Bo dla kobiety, która jest pewna siebie i ma do siebie szacunek, taki tekst to żaden komplement.
Cytat:
Napisane przez ap1
Już dawno stwierdziłem,że Wizaż nie jest reprezentatywny.
|
Tak, ja też uważam, że na Wizażu jest więcej inteligentnych kobiet niż na innych forach 
Cytat:
Napisane przez ap1
Może inaczej:na Wizażu moje drogie panie nie jesteście sobą albo chcecie żeby tak było tzn. wy wielkie damy a kazdy facet z kilometra okazuje wam szacunek.
|
W końcu moja ulubiona wizażowa teoria. Jak piszecie o czymś, z czym się nie zgadzam, to na pewno jesteście wstrętne hipokrytki, w głębi duszy przyznajecie mi rację, no i żyjecie właśnie tak, jak ja mówię, a kłamiecie nam tu, na forum. Uwielbiam to...
Wiesz, mnie mężczyźni okazują szacunek. Może dlatego, że to dla mnie jest podstawa. Z osobami, które nie dostosowują się do tego, nie szanują rozmówców i mają problem z kulturą osobistą, po prostu nie rozmawiam/urywam kontakt. W związku z czym problemy komplementami tego typu, jak tutaj opisane, eliminują się same.
Inna sprawa, że z biegiem czasu spotykam coraz mniej osób nie na poziomie. Ludzie dorastają.
Cytat:
Napisane przez d0lcevita
coś w tym jest....bo wystarczy że facet zrobi coś be to czesto natychmiast sypią sie komentarze "rzuć go w diabły" a przecież nie ma ideałów....po to sie jest z kims, żeby sie nawzajem poznać, akceptować i dopasowac ....i nigdy tak nie bedzie że trafimy na ideał, z którym związek nie wymagac bedzie pracy i kompromisu 
|
Są kwestie, w których nie można pójść na kompromis. Dla każdego inne.
Dla mnie to np. brak szacunku do partnera, uderzenie, zdrada. I trafiłam na ideał, który w tej dziedzinie również kompromisów nie uznaje. Da się.
"Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się." A. Sapkowski
Edytowane przez srebrnykot
Czas edycji: 2010-04-19 o 11:12
|
|
|