Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Anglia cz. III
Wątek: Anglia cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-19, 13:06   #4740
Bakteryika
Wtajemniczenie

Dot.: Anglia cz. III

Cytat:
Napisane przez 7sweety7 Pokaż wiadomość
a wogole wzielam sie za siebie, trzy razy w tygodniu chodze do fitness klubu (nie tylko na saune ) i trzy razy ide do pracy godzine rano, mam piekna trase w centrum nad rzeka, potem kolo St Paul i City, bardzo fajny spacer, tylko wstaje o 6stej, ale warto
hej mam kolejna motywacje!!! chyba lato idzie bo coraz wiecej nas na hopsasa!!

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;1867091 0]
termosu) to na dnie kubka ujrzalam muche [/QUOTE]

mieska nigdy za duzo

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Kofika13 Pokaż wiadomość
a ja dzis robie generalne porzadki
wlasnie wyprasowalam gore ubran,zmieniam posciel,piore,szoruje lazienke i ogolenie cale mieszkanie......
dzis kniec mojego lenistwa i po ponad 2 tygodniach laby,waracam jutro do pracy
w sumie to sie ciesze,gorzej ze rano wstawac mi sie nie bedzie chcialo....

oki wracam do obowiazkow domowych
milego dnia
szuru buru, chlastu plastu, nie mam raczek jedenastu!!
kofi wyluzuj - bo sie 'wykonczysz' do jutra

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

Cytat:
Napisane przez wiolqn Pokaż wiadomość
Wczoraj TaZik pojechal rowerem do kina i na rondzie mijal go wam, pasazer otworzyl okno i prysnal mu w twarz gasnica pianowa. Jakims cudem TaZ sie utrzymal na rowerze, nei bylo ruchu i nie wpadl pod inny samochod. Niestety nie udalo mu sie zauwazyc numerow rejestracyjnych. Zobaczyl tylko usmiechnieta gebe pasazera. Za jaja bym wieszala takich od razu.
wiloqn - moze warto na policje zglosci, w tym kraju CCTV jest wiecej niz wszystkie panstwa na swiecie wziete razem!!! Przeciez moglby byc z tego na prawde powazny wypadek, poza tym zalicza sie to pod 'assault' wiec policja na pewno powinna cos z tym zrobic.
Normalnie nie wierze ze takie chamy sa na tych drogach!! Mam nadzieje ze TZ jest ok.
Bakteryika jest offline Zgłoś do moderatora