Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-19, 14:40   #3090
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa
Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :)

Cytat:
Napisane przez Gosiaro Pokaż wiadomość
Carol super okazję ustrzeliłaś.Ja z kolei dostałam dzisiaj chuste o taką (uzywana, ale w stanie idealnym):
http://pl.lennylamb.com/products/sho...is---rozmiar-m

Kardashi dobrze, ze juz jesteś.Pewnie miałaś stresa przez ta całą sytuację, ale najwazniejsze, że juz wszystko w normie.

She mnie tez męczą skurcze łydek, ale ostatnio mam je mniej intensywne.Jem duzo pomidorów, bananów.Jak się znowu pojawią te skurcze- giganty to zaczne brac magnez.

Za 2 godzinki pierwszy wykład w szkole rodzenia.Ciekawa jestem, czy bedzie spoko, czy nuda.Słyszałam, że te pierwsze wykłady moga byc nudne. Za to zależy mi bardzo na cwiczeniach.
przy porodzie polozna mowia jak oddychac i w ktorych momentach a w tych bolach nie myslisz czy dobrze czy zle oddychasz
ja akurat bylam na zajeciach u siebie 2 razy i raz byly cwiczenia majace ulatwic porod a drugie to kapiel, oczywiscie w praktyce wszystko wyglada zupelnie inaczej a cwiczenia sie na nic nie przydaly przynajmniej mnie, polozna mowila co mam robic i jak i jej staralam sie sluchac, o ile w ogole cos do mnie docieralo

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

ja rowniez kupowalam wiele uzywanych ciuszkow i sa super, wypralam, wyprasowalam jak nowe a niektre ladniejsze niz te kupowane nowe.

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

pewnie ze nie rowne rozmiary, moja klucha sie urodzila 61 a jeszcze popitala w 56
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora