Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2009)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-19, 17:27   #2007
belladonna78
Raczkowanie

Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2

Cytat:
Napisane przez xpressja Pokaż wiadomość
dziękujemy baaardzo za komplementy
dzisiejszy dzień faktycznie piękny! i chyba wszystkie mamuśki były poza domem bo faktycznie na forum cisza...
zapewne lada moment nadrobimy aktywnością

nie wiem kochane jak u was, ale we Wrocławiu przez pół dnia było bezchmurne niebo, ale ok 16 pojawiły się dziwne chmury i niebo zrobiło się dosłownie "brudne"...
ciekawe czy to ta chmura pyłu ???

a jak u was?

się uśmiałam opowieścią o manewrowaniu pojazdem

co do chusty, ja osobiście uważam, że to super pomysł, tylko ja chyba nie potrafiłabym tego wiązać i bałabym się że dziecię mi z tego wyleci...
a nosidełko - NIEZDROWE!!! i dla mamy i dla dziecinki.

komentator powiadasz?
on mnie tak całe życie komentuje

zeberka, jaka piękna mamusia i posiłek na świeżym powietrzu - nie ma nic lepszego!
jesli chodzi o pył, to sama nie wiem - na razie jest wysoko, ale podobno jak zacznie opadac to lepiej przez pare dni z bejbi nie wychodzic. o ile akurat nad Polska bedzie opadać.

a nosidła są baaardzo różne! owszem, te tanie,sztywne to masakra. ja mam nosidło ergonomiczne, które otula ciałko dziecka jak chusta a jest nieporównanie -dla mnie - latwiejsze w użytkowaniu. na forach 'chustowych' sporo kobiet tez je używa. a w chustęto zanim Bartusia zamotałam to był wrzask,a potem też, bo takie male musi miec usztywniony kark, a przy okazji wlasciwie zerowe pole widzenia, a on tego nie znooosi.
i dla mamy to nosidło tez jest dobre, prawie nie czuć dziecka, większość ciężaru jest na biodrach.

a moje dziecie w koncu pospało w domu w ciagu dnia. całe półtorej godziny! ale za to tak jak ostatnio robił 1-max. 2 kupy dziennie tak dzis juz 4 i sie martwie...niby wygladaja ok. ale...

BARTŁOMIEJ URODZIŁ SIĘ 14.01.10 O 12.12
belladonna78 jest offline Zgłoś do moderatora