2010-04-19, 20:20
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.I
Weronisia- nie katuj się kobieto kawą z cytryną (brrrrr), lepiej weź cukierka z kofeiną ( np.Kopiko) i 2-3 duże tab. vit.C. Efekt ten sam, a doznania smakowe- bez porównania 
Chodzi o to,że kofeina rozszerza nieco naczynia, co wpływa na dotlenienie mózgu i CZASEM migreny po tym ustępują, z witaminą c też coś było, ale już nie pamiętam dokładnie 
Cytat:
Napisane przez malwina1204
dziewczyny co myslicie o imieniu NEOMI ??
|
Jeśli miało być Noemi- to znam aż dwie takie dziewczyny, całkiem fajnie do nich pasowało. To imię biblijne i znaczy "moja rozkosz".
Ale to imię żadkie i musisz się przygotować na wiele zdziwionych min. Mnie się podoba, ale moja córcia będzie raczej mieć jakoś tradycyjnie
Lenka gratuluję córci Ja tam na zdjęciu nic nie widzę i mam nadzieję,że już nie wyrośnie   
Wstałam dzisiaj o 6-tej, bo rano drukowałam podanie rekrutacyjne dla mojego Dawidka do przedszkola , do 3-latków. Straszna biurokracja, a chętnych,że głowa boli.
Chociaż na osiedlu są 3 przedszkola, to chętnych jest na 200 miejsc, a są dostępne-35 we wszystkich... Nie wiem czy się dostanie.
Byłoby mi łatwiej we wrześniu skupiać się tylko na dzidziusiu, niż jeszcze ganiać za starszym. Zobaczymy.
W piątek idę na 3D/4D i mam nadzieję,że mojej córci nic się nie pojawi między nogami. Tak już się nastawiliśmy,że mój mąż by tego nie przebolał.
Na razie jest Ola 
Nie jesteśmy tylko pewni od jakiego imienia je zdrabniać, bo jakoś Aleksandra takie długie i niezgrabne, może od Oliwia? Olena ? Znacie jeszcze coś? Nie chcę jakiegoś wymyślnego imienia.
Edytowane przez szokoladka74
Czas edycji: 2010-04-19 o 20:24
|
|
|