Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-19, 21:57   #852
behindblueeyes
Zakorzenienie

Dot.: Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2

Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość
ANI TROSZKĘ... Nie widziałam go 2 lata i naprawdę mi przeszło A tutaj dostaję analizę psychologiczną i jeszcze gadanie o miłości spełnionej... łatwo się tak mówi jak się z kimś bezpiecznie jest i wszystko jest jasne... też wciskałam innym takie banały jak nie byłam sama... Gorzej się znaleźć po tej drugiej stronie barykady
Nie gadanie...tylko każda z nas stara się jakoś doradzić etc. Ile osób tylko punktów widzenia i trzeba to zrozumieć
Cytat:
Napisane przez Serpentine
Ojj tak powinno być właśnie! Cieszmy się chwilą
Niecierpliwość to główna cecha wielu kobiet
Oj taaaak Chociaż u mnie odczekanie i nie zasypywanie K. smsami daje całkiem pozytywne skutki Sama się sobie dziwię,że wrzuciłam na luz,heh
Cytat:
Napisane przez Serpentine
A u mnie nadal jest aktualna sprawa M i Sympatii. Nie wchodził tam przez 3 tygodnie. Ostatnio wszedł i wykasował wszystkie swoje zdjęcia, ale konto jest nadal aktywne…
Oczywiście nie omieszkałam tego zauważyć, puszczam delikatne aluzje, ale nic… Jedyna odpowiedź to to, że on tam już prawie wcale nie zagląda.
Jednak dziś nie wytrzymałam i zostawiła mu wiadomość na gg, że dla mnie to jest zostawianie sobie otwartych drzwi, gdyby coś było nie tak, gdyby nam nie wyszło – by mógł tam wrócić. (Bardziej symbolicznie to traktuje). Ale przez to czuje się jakby nie traktował mnie poważnie. I jak ja mam mu w takiej sytuacji zaufać?...
A Wy już tak na dobre jesteście parą czy się spotykacie, poki co na neutralnej stopie?