Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-20, 00:16   #1394
1985ewa
Rozeznanie

Dot.: Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.I

Cytat:
Napisane przez Lenka* Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki, długo się nie odzywałam, bo jakoś nie chciało mi się nic pisać, cały tydzień jakiś taki smętny był.. Ale czytałam was na bieżąco.

Dzisiaj byliśmy na długo wyczekiwanym usg połówkowym, maluszek pięknie się rozwija, wszystko zgadza się z terminem OM. No i nasz maluszek okazał się być (najprawdopodobniej) dziewczynką Mój mąż jest zachwycony i bardzo się wzruszył, obdzwonił już całą rodzinę i odmówił pójścia do pracy

No więc nasza malutka niunia ślicznie rośnie, tylko mnie zastanawiają wymiary, bo ma jakieś 18,7 cm, i waży (orientacyjnie oczywiście) ok 400 g, i jest to więcej chyba niż norma w 21tc (a ja dopiero zaczęłam 21 tc), więc się zastanawiam czy może być duża jak się urodzi, czy po prostu dzieciaczki takimi skokami rosną

Załączam fotki, na jednej powinno być widać, że nie ma nic między nóżkami No chyba że jakaś ciocia wizażowa coś zauważy
gratuluję

1985ewa jest offline Zgłoś do moderatora