2010-04-20, 10:45
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach...
Cytat:
Napisane przez fistaszek24
A mieszkać chcemy w górach ponieważ tam jest działka a pozatym takie widoki że ech  teraz fajnie bo noclegi dla gości mamy pod samą górą Żar a goście są znad morza także mysle, że to dodatkowa atrakcja  .
|
My mamy dwie działki i problem, gdzie stawiać dom 
Moja jest większa, w lepszym położeniu, a najbardziej przemawia za nią to, że jest z dala od teściowej Bo ta Piotrka działka położona jest przed pracą teściowej, więc masakra by była, bo byśmy ja mieli codzienniena głowie 
Dla gości atrakcja będzie dodatkowa W ogóle wydaje mi się, że kilka osób skorzysta z tego, ze bedzie u Was na ślubie i przy okazji zostanie w górach troszkę dłużej 
My w przysżłym roku w sierpniu mamy jechać na ślub do Piotrka brata właśnie gdzieś pod Kraków i już stwierdziliśmy, że być tam i nie wjechać do Zakopanego, to jak być w Rzymie i nie widzieć papieża 
---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------
Cytat:
Napisane przez wakiki
Oczywiście że mu coś napisałam..
Najpierw że było ustalone że będzie do oczepin.
Odpisał mi że jeżeli oczepiny będą o 21 to na nich będzie 
To ja mu na to że kto normalny robi oczepiny o 21  To nie są przecież chrzciny tylko wesele które rządzi się swoimi prawami.
Napisałam mu że jeżeli takie ma podejście do potencjalnych klientów to niech lepiej zajmie się inną pracą niż usługi fotograficzne bo klienci się do niego zniechęcą (jest początkującym fotografem ale ładne foto robi)
Aniu termin rezerwowałam późno- dwa tygodnie temu zaledwie. Wcześniej foto miała nam robić znajoma teściowej, ale poważnie zachorowała- nie chcieliśmy jej już fatygować w takiej sytuacji.
|
Myślałam, że znacznie wcześniej rezerowałaś termin u tego fotografa. Tak czy siak postąpił strasznie chamsko!! Masz rację, kto normalny robi oczepiny o 21:00?? Przecież jest przyjęte, że oczepiny są o 24:00. Pewnie chciał od Was więcej kasy za to, że zostanie troszkę dłużej 
Jednak myślę tak jak Justyna, lepiej teraz, dwa miesiące przed ślubem niż na dwa dni przed. Jak znajdziesz kogoś fajnego to od razu zaklepuj termin i spisuj umowę bo widzisz, dwa tygodnie minęło, a facet już zapomina na co się umawiał
|
|
|