2010-04-21, 12:12
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. IV :-)
[1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;1872573 0]wiesz co? mojemu wszystkie za przeproszeniem stare pryki z rodziny (mentalnie stare pryki, nie o wiek mi chodzi) tołkują do głowy, że po co tam idzie, że "coś mu w sercu pęknie"... a on się tylko śmieje. stwierdził, że jak facet wcześniej ma coś nie teges, to wiadomo że taki widok tylko go zrazi. w każdym razie ja go nie namawiałam. on sam chce, a mi to na rękę.
jeszcze inny przykład. siostra małża razem z mężem oglądali niedawno jakiś film z porodu. nie wiem gdzie i po jaką cholerę... on potem stwierdził, że to straszne i swojej żonie tego nie zrobi... w sensie - nie zrobi dziecka... a ja się pocieszam stwierdzeniem jednej z wizażanek, która gdzieś na forum pisała, że urodziła dwoje dzieci i ona nadal nie wie jak to technicznie wygląda. a małż na serio między nogi zaglądać nie musi.
jeśli kobieta nie chce, ok. jestem w stanie to zrozumieć. ale właściwie co ma się zmienić w tym łóżku? bo bardziej prawdopodobne, że to ja przeżyję jakąś traumę, będę się bać kolejnego porodu do tego stopnia, że się facetowi dotknąć więcej nie dam. a o to to już nikt mnie nie pyta. ja mam tam iść, rodzić i nie ma gadania? [/QUOTE]
nie mowie ze musi ale jak oboje chca to ok, ale ja mysle ze wielu facetow nie ma pojecia co tam moze zobaczyc...moim zdaniem nie ma nic romantycznego w tm ze kobieta cierpi a facet sie przyglada.... hehhee
aha, przypomnial mi sie przyklad mojej znajomej
troje dzieci urodzila sama, maz bardzo chcial kolejne wiec kiedy zaszla w czwarta ciaze maz bardzo chcial byc przy porodzie i wreszcie mu ulegla, po takim przezyciu jej maz stwierdzil ze juz wiecej dzieci miec nie chce bo wszyscy ktorzy powinni sa juz w domu 
haha
Cytat:
Napisane przez kardashi
Ja nie mam baldachimu 
Dla mnie tak samo, to zbieracz kurzu  Ładnie wygląda i tyle, przynajmniej dla mnie
Ja rozstępów tez nie mam.. U mnie od strony mamy nikt nie ma rozstępów.. Od strony taty nie wnikałam 
Ale mam kilka na udach i piersiach. Jaśniutkie i już stare, kiedyś za szybko przytyłam i za szybko schudłam
Ja bede rodziła sama..
Mój chciał być, ale on myślał że poród to jest prrut i po wszystkim 
Teraz zmienił zdanie

|
ja tez baldachimu nie bede miala, mysle dokladnie tak samo, zbieracz kurzu.
juz myslalm ze ja jedna bede sama rodzila..
|
|
|