Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-21, 14:35   #2684
miskowa
Zakorzenienie

Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
A Ty jakie niespodzianki robisz? Szukam inspiracji, bo sama ciężko mam w tej kwestii.
Kwestia tego, co twój tż lubi. Mój lubi jazdę samochodem, ogólnie samochody, samoloty, wodę i sporty wodne.
Nieraz go biorę gdzieś z zaskoczenia, na cały dzień i jedziemy sobie na jakiś mały wypad, wycieczkę autem, rowerem, na rolki itp.
Mojego tż kręcą pończochy, więc się nieraz w nie specjalnie ubieram jak gdzieś idziemy. Jak on się już zorientuje, że je mam, to jest cały wieczór podjarany aż wrócimy do domu i wtedy się na mnie rzuca.
nie wiem, kupuję albo przygotowuję rzeczy do jedzenia, które on bardzo lubi (nawet jeśli ja tego nie tknę), albo zabieram go gdzieś na żarcie, które lubi.
Wiem, że mój tż lubi takie wieczory z winem, filmem i popcornem - więc nieraz zasłaniam okna, gaszę światło, zapalam świeczki, robię mu furę popcornu i pozwalam wybrać film, który będziemy oglądać - po czym najczęściej zasypiam, bo to często jakieś strzelanki, filmy akcji czy horrory, których nie znoszę
Kupuję mu książki, ciuchy, albo bokserki z jakimiś śmiesznymi napisami czy rysunkami
itd. itp.

Wiesz, moim zdaniem o drobiazgi chodzi. Wystarczy tylko podkreślić, że coś jest specjalnie dla tż albo że masz niespodziankę. Nawet zwykły obiad czy kolacja - ale inaczej podany, to już jest rodzaj niespodzianki
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora