Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.) cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-21, 15:47   #4151
p4w
Zakorzenienie

Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.)

Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość
Zbadam, zbadam, ale muszę skończyć karmić i trochę odczekać (przysadka-prolaktyna-laktacja). Musi sie tam cały proces laktacyjny zakończyć i dopiero wtedy, bo inaczej wyniki będą zafałszowane.
ale już masz stwierdzonego tego mikrogruczolaka?
ja miałam podejrzenie ale po rezonansie wykluczono go i nadal nie znam przyczyny swojej wysokiej prolaktyny
na początku lekami się próbuje zlikwidować tego mikrogruczolaka, a dopiero na końcu operacja
jak byś miała pytania to śmiało na PW

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
mam, ale mimo to jej sie udalo\

ja tez jestem zwolenniczka przypinania wszedzie, ale tu mialo to trwac sekunde, chcialam siegnac z szafki durszlak, tuz obok fotelika.
Wina i tak bylaby moja, wiec nie mam sie co tlumaczyc.

Teraz nie zostawiam jej nawet samej w pasach bo sciaga szelki a to w pasie niepene, pewnie przechylajac sie i z nich by sie wysunela

W foteliku od hustawki FP, tez nie moge jej zostawic bo juz mi wylazla z niego mimo zapiecia.Zdradze wam jak.Łapkami do ziemi, wiec glowka wisiala w dol i nozki wywinela i zlazła jak pies po czworakach
Pozostaje mi tylko podloga.
o kurcze, to faktycznie sprytna z niej dziewczynka

------------
my byliśmy na spacerku i zmokliśmy dwa razy, ale ogólnie nie było tak zimno jak sądziłam

3220g 54 cm

------------------

p4w jest offline Zgłoś do moderatora