2010-04-21, 15:47
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.)
Cytat:
Napisane przez UnholyOne
Zbadam, zbadam, ale muszę skończyć karmić i trochę odczekać (przysadka-prolaktyna-laktacja). Musi sie tam cały proces laktacyjny zakończyć i dopiero wtedy, bo inaczej wyniki będą zafałszowane.
|
ale już masz stwierdzonego tego mikrogruczolaka?
ja miałam podejrzenie ale po rezonansie wykluczono go i nadal nie znam przyczyny swojej wysokiej prolaktyny 
na początku lekami się próbuje zlikwidować tego mikrogruczolaka, a dopiero na końcu operacja 
jak byś miała pytania to śmiało na PW 
Cytat:
Napisane przez katarzynka00
mam, ale mimo to jej sie udalo\
ja tez jestem zwolenniczka przypinania wszedzie, ale tu mialo to trwac sekunde, chcialam siegnac z szafki durszlak, tuz obok fotelika.
Wina i tak bylaby moja, wiec nie mam sie co tlumaczyc.
Teraz nie zostawiam jej nawet samej w pasach bo sciaga szelki a to w pasie niepene, pewnie przechylajac sie i z nich by sie wysunela
W foteliku od hustawki FP, tez nie moge jej zostawic bo juz mi wylazla z niego mimo zapiecia.Zdradze wam jak.Łapkami do ziemi, wiec glowka wisiala w dol i nozki wywinela i zlazła jak pies po czworakach 
Pozostaje mi tylko podloga. 
|
o kurcze, to faktycznie sprytna z niej dziewczynka 
------------
my byliśmy na spacerku i zmokliśmy dwa razy, ale ogólnie nie było tak zimno jak sądziłam

3220g 54 cm
------------------
|
|
|