Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieciaczki lutowo-marcowe 06
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-05-19, 20:42   #10
kasiulka
Zakorzenienie

Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06

Cytat:
Napisane przez kostka.kr
Cześć dziewczyny!
Ja chyba szału dostanę , od kilku ładnych dni Natalka miała już cudną pupkę. Rano patrzę a tu pupa pawiana, już nie wiem co jest. Mimo, że codziennie w nocy zmieniam jej praktycznie dwa razy, znowu jej się odparzyła . Ma chyba strasznie wrażliwą skórę.

Macie rację, że Ci nasi mężczyźni lubią się migać od obowiązków związanych z dzieciaczkami . Jak już są w domu to zaraz sobie czegoś szukają, zaraz znajdą jakąś wymówkę żeby tylko dać im spokój. Zabawią dzidzię 5 minut i tyle z ich pomocy .
Kostko, tez mi przyszło do głowy ze o może byc uczulenie na pampersy albo mokre chusteczki, może wypróbuj jakies inne? Ja Oliwce juz nie zmieniam pieluchy w nocy bo kupek nocnych juz nie robi, a siuśki sie wchłaniają w pieluche .... jak ją przewijałam to ją strasznie rozbudzało i potem nie mogła zasnąć.
Babeczki ponawiam pytanie - czy Wasze dzieci tez juz sie tak podnoszą na rękach ? Ja po prostu mam wrażenie ze Oliwka zaraz wstanie i zejdzie z łózeczka tudziez kanapy. I w ogole czy to mozliwe ze juz jej zęby wychodzą? Ostatnio spędza całe dnie z piąstką w buzi, tak jakby ją dziąsła swędziały i marudniejsza sie zrobiła... ale ona ma dopiero 2 miesiace

Oliwka
kasiulka jest offline Zgłoś do moderatora