2010-04-21, 21:42
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Starania o dziecko
no i jestes w koncu Czarniawa!! ostatnio caly czas o Tobie myslalam-gdzie Cie wywialo na tak dlugo...? fajnie ze w koncu jestes
ahh, niedlugo urlopik u Ciebie sie szykuje?bosko to moze wrocisz w dwupaku?czego Ci zycze 
a klopoty z tz..ahh, faceci juz tacy sa, ze nie odczytuja naszych znakow tak,jak powinni.ale mam nadzieje ze jakos sie dogadaliscie i jest ok
Asiaczku a Ciebie tez cos dlugo nie bylo?ojjjj,kochana 
czyli jednak zastrzyki-ale ciesze sie ze Twoj organizm ladnie na nie reaguje teraz trzymam mocno kciuki za Wasze blizniaki zeby zdrowo rosly 
Edzia Skarbie-a jednak USG ahh, tak po cichu myslalam ze nie wytrzymasz,ja bym nie wytrzymala nawet jak zobaczysz mala kropeczke na usg to i tak jest to piekne uczucie ze warto isc, a potem jak serduszko...ahh
i Kochana sie nie stresuj, teraz tylko pozytywne myslenie! 
Anulka z ta wizyta u psychologa masz racje...ze to nie moze byc kilkurazowe a ciaglosc...i systematycznosc.idz i popros o to skierowanie do psychologa, pomoze Ci no i jak najczesciej do nas zagladaj i pisz co u Ciebie, jak sie czujesz a my zawsze bedziemy przy Tobie
a u mnie nadal jest krwawienie.dupka odstawilam w pon bo i tak krwawilam i tak-a powinnam po odstawieniu (do wt mialam go brac, czyli 1 dzien krocej) czasem jajniki mnie zabola ale ogolnie jest ok.
zastanawiaj mnie tylko te skrzepy...ale z tym musze poczekac do wizyty u gina.boje sie ze moze jeszcze nie wszystko sie oczyscilo tak jak powinno
dzis przyszli tesciowie byli u mnie,zeby zobaczyc gore-to co bedziemy remontowac, no i tak jakos zlecialo.a teraz asku bo rano wczesnie pobudka
dobrej nocki kochane!!!
|
|
|