Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.) cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-22, 06:13   #4208
katarzynka00
Zakorzenienie

Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.)

Cytat:
Napisane przez mayaha Pokaż wiadomość

Aha, byłam u dentysty i poprosiłam go na końcu żeby luknął na dziasełka mojej Zuzi i powiedział kiedy beda ząbki. a on mówi że lada dzień bo ma mocno nabrzmiałe i góra i dół
mi i jeszcze jednej mamie lekarz tez powierdzial ze zeby na dniach, a u mnie to chyba z 3mc minely nim się ząb pojawił.

Znajomy robił przeswitlenie glowki- im dziecko wypadlo w fotelika.Kilka osob w kuchni bylo i nikt nie wie jak to sie stalo, w kazdym razie widac bylo 4zeby u 6mc bobasa a wyszly dopiero po 10mc

A mi ten cybex bardzo przypomina spacerówke x-landera ktora niedawno wpadla mi do reki w sklepie,wiec oblookalam, choc ja nie planuje kupna spacerowki.

Miramejku świetna wiadomość z wynikami

Za wieczorne zyczenia od cioc dziekujemy dzis Wczoraj juz nie dotarlam do was bo kolezanka wpadla i troche sie zasiedziala
chcialam wczesnie isc spac, obejrzec YCD i doopka

cicho sie zrobilo w pokoju to moze uda mi sie zdrzemnac
Mimo spanka po20, to pobudka 5:30

Nie wiem co by tu wykombinowac z tymi drzemkami.Jak jej 1 wyklucze to nastepna spi o wiele wiele dluzej.Ile drzemek maja wasze dzieci?
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora