Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-22, 07:11   #1572
aaneczka1984
Zadomowienie

Dot.: Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.I

Dziś melduje sie jak pierwsza........o świcie hihi... Dziewczyny co Wy po nocach robicie? ja o 22 juz padam

pandziolka...gratuluje synka a jesli spytać moge..co to za prace masz, że po północy do niej jedziesz

Pomidora...ja też chce grzybki w occie....!!!!! a tylko jeden słoiczek nam sie zawieruszył z zeszłego roku, bo w tym u nas grzybów nie bylo dodam ze juz go zjadłam

Ray..mwoja siora odtransportowała swojego syna do własnego pokoju jak ten miał 4,5 roku, tzn sam chciał juz iść spać we własnym
A Domik czasem spi z nami w łózku, zwłąszcza gdy jest chory, mo ciezko mi wstawac do niego co chwilka....
Ale od kilku tygodni juz zaczyna ładnie nocki przesypiac we własnym łózeczku, o pokoiku dla niego jeszcze nie myślałm. Ale chyba cza cos zrobić puki dzidzi nie ma na świecie

Co do imion to nasz synek będzie Adriankiem, Ksawierkiem albo Patrykiem...jeszcze nie wiem...pewno w ostatni dzień zdecyduje jak z Dominisiem

Cytat:
Napisane przez 1985ewa Pokaż wiadomość
Można przepis?
Podałam juz wczoraj
Polecam, są pyszne i z tej giga porcji została mała misaczka...
nawet mój tż zjadł choć ponoć nie lubiał..ale on woli takie odgotowane i przysmażone na masełku.....

---------- Dopisano o 07:11 ---------- Poprzedni post napisano o 07:08 ----------

buuu...nie jestem pierwsza, enis mnie wymineła

enis...fajna ta kołyska..tylko na takich kółkach chcesz?? czy doczepia sie do niej bieguny?? no ale fakt..na długo nie bedzie
aaneczka1984 jest offline Zgłoś do moderatora