Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - wypadki samochodowe
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-22, 08:33   #18
Zmienna kobieta
Wtajemniczenie

Dot.: wypadki samochodowe

No ja niestety też miałam wypadek jako pasażer. Padał śnieg, jechaliśmy 30 na godz., jednakże z naprzeciwka koleś wpadł w poślizg, walnął w dostawczaka, odbił się od niego i uderzył w nas. My mieliśmy tylko pogniecioną maskę, ale tamten samochód do kasacji, koleś złamana noga i wybity bark.
Mogę Wam powiedzieć, że ja wszystko widziałam w zwolnionym tempie, może nie przewinęło mi się całe życie przed oczami, ale strachu się najadłam. I dopiero stwierdziłam, jaki człowiek jest głupi w takich sytuacjach. Bo jedyna moja myśl była taka, że muszę zasłonić twarz rękoma, bo wybije się szyba i pokaleczy mi twarz (chociaż nie jestem lalą, która myśli tylko o wyglądzie). Teraz to jest dla mnie śmieszne, ale ja na prawdę tylko o tym myślałam.
No i przez kilka dni bałam się jeździć jako kierowca, ale teraz już spokojnie jeżdżę.
Chociaż nie brakuje idiotów, przez których miałabym kolejne wypadki. Bo wyprzedzają na trzeciego, włączą kierunek a jadą prosto, wymuszają pierwszeństwo itd... Już nie raz było gorąco, ale co mi pozostaje? Raczej to, że nawyzywam na nich lub popukam się w czoło nic nie daje....

Zmienna kobieta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując