2010-04-22, 14:14
|
|
|
BAN stały
|
Dot.: American&Polish Girls część XVIII
Cytat:
Napisane przez EjjSenioritta
lejdis  brala ktora z Was moze te tabletki ? Ja od 3 dni biore
chociaz zawieracja kofeine i pozniej jakas taka 'dzika' chodze
Załącznik 3051837
|
hmm te tabletki stoja u mnie tzn u mnie w domu nie wiem kto je kupil na co one ?
---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------
Cytat:
Napisane przez magda2109
Cześć Laski.
Tak, żeby nawiązać do tematów to: ja mam 173 cm wzrostu
A co do makijażu pernamentnego, to ja się ostatnio zastanwiam nad zrobieniem kresek wokół oczu, albo na samym dole, albo na dole i na górze. Poczytałam trochę iiiiii się boooojęęę  Nie wiem gdzie znaleźć gabinet, żeby wszystko było sterylnie i OK. Wolałabym u jakiejś kosmetyczki-lekarza, co się na tym zna, a nie kosmetyczki, która tylko poczytała i przeszła jakiś kurs i tyle... W końcu to ingerencja wokół oczu, gdzie skóra jest bardzo delikatna... Co myślicie?
|
ja myślę o kreskach na górze ale tylko po to by np jak jestem bez makijazu np na plazy czy basenie moje oko wygladalo w miare okej, a tak to zawsze bez makijazu sa takie zmeczone i malutkie.
a jak bede sie malowac to wiadomo ,że taka kreske i tak sie poprawia eyelinerem czy kredką, bo one sa cieniutenkie
---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;18750956]Ja kanapki z dzemem wisniowym i do tego herbate z cytryna.
Mowy nie ma, zaczynamy od dzis porzadnie cwiczyc. Ja chyba jakos tak o 19 sie wezme, po Pierwszej Milosci. 
BTW. Postanowiłam codziennie pić jedna herbate zielona, tak na oczyszczenie organizmu. 
Lece sie uczyc, bo juz mi tyle czasu zlecialo, a ja nic nie ruszylam. A jutro bede caly dzien poza domem, wiec tez sie nic nie poucze.
Wpadne potem. [/QUOTE]
ahh ja juz od dawna pije po 1-3 dziennie zielonej herbatki, uwielbiam bardzo oczyszcza
|
|
|