2010-04-22, 13:44
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.)
Cytat:
Napisane przez Ania0104
Dziękuję dziewczynki za kciuki 
Na bioderkach wszystko super! Dr najpierw zaczął mlaskać, ze Bartosz juz wstaje, ale jak sie pousg okazało, ze wsio ok! to powiedział, ze z jego wagą moze sobie wstawać /i nie sadzać go na siłę/ postoi sobie chwilke i klapnie na tyłek jak sie zmęczy 
Zdziwiony był też że juz tak szybko raczkuje  bo stwierdził, ze to za szybko jak na chłopaka 
(...)
No i trochę się martwie, bo mały zaczął kichać, znów mu furczy w nosku i czasem kaszle  ... mam nadzieję, ze z tym kaszlem to tylko tatusia naśladuje 
|
Super, że bioderka zdrowe , mnie pediatra też mówiła, że chłopcy z reguły wolniej się rozwijają niż dziewczynki 
żeby nic się nie rozwinęło
Cytat:
Napisane przez sylka79
Miramejku ja też mocno trzymam
(...)
Ale Wam dobrze  ,ja też tak chcę 
|

Mamy tak odkąd zlikwidowałam jedną drzemkę 
Cytat:
Napisane przez Svinecka
dziewczyny Wy wszystkie pierzecie jeszcze w proszkach dla dzieci?
|
Ja tak 
Cytat:
Napisane przez UnholyOne
Ja piorę w dziecięcym, nie widzę potrzeby zmieniania jeszcze. Bartkowi też długo tak prałam. Zawsze to delikatniejsza chemia niż w normalnych proszkach.
(...)
Miramej, jak po wizycie?
|
Też tak uważam 
, zaraz napiszę 
Cytat:
Napisane przez syla39
Moje dziecko uwielbia stac przy lawie i rwac gazety  Rozdrabnia je na tycie tycie kawalki  . Musze stac i pilnowac zeby do buzi nie wziela.
|
Hehe 
Cytat:
Napisane przez magi77
Rewelka 
W przyszłym tygodniu wizytatorka ma wolne, więc muszę psychicznie przygotować się na naloty 
(...)
A myślałam, że tylko mój synek mnie ignoruje jak tatusia zobaczy 
|
Współczuję 
Nie tylko
.
|
|
|