Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.) cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-22, 13:44   #4270
Miramej
Zakorzenienie

Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.)

Cytat:
Napisane przez Ania0104 Pokaż wiadomość
Dziękuję dziewczynki za kciuki
Na bioderkach wszystko super! Dr najpierw zaczął mlaskać, ze Bartosz juz wstaje, ale jak sie pousg okazało, ze wsio ok! to powiedział, ze z jego wagą moze sobie wstawać /i nie sadzać go na siłę/ postoi sobie chwilke i klapnie na tyłek jak sie zmęczy
Zdziwiony był też że juz tak szybko raczkuje bo stwierdził, ze to za szybko jak na chłopaka
(...)
No i trochę się martwie, bo mały zaczął kichać, znów mu furczy w nosku i czasem kaszle ... mam nadzieję, ze z tym kaszlem to tylko tatusia naśladuje
Super, że bioderka zdrowe , mnie pediatra też mówiła, że chłopcy z reguły wolniej się rozwijają niż dziewczynki

żeby nic się nie rozwinęło

Cytat:
Napisane przez sylka79 Pokaż wiadomość
Miramejku ja też mocno trzymam
(...)
Ale Wam dobrze,ja też tak chcę

Mamy tak odkąd zlikwidowałam jedną drzemkę

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
dziewczyny Wy wszystkie pierzecie jeszcze w proszkach dla dzieci?
Ja tak

Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość
Ja piorę w dziecięcym, nie widzę potrzeby zmieniania jeszcze. Bartkowi też długo tak prałam. Zawsze to delikatniejsza chemia niż w normalnych proszkach.
(...)
Miramej, jak po wizycie?
Też tak uważam

, zaraz napiszę

Cytat:
Napisane przez syla39 Pokaż wiadomość
Moje dziecko uwielbia stac przy lawie i rwac gazety Rozdrabnia je na tycie tycie kawalki. Musze stac i pilnowac zeby do buzi nie wziela.
Hehe

Cytat:
Napisane przez magi77 Pokaż wiadomość
Rewelka
W przyszłym tygodniu wizytatorka ma wolne, więc muszę psychicznie przygotować się na naloty
(...)
A myślałam, że tylko mój synek mnie ignoruje jak tatusia zobaczy
Współczuję

Nie tylko

H. MacLeod

.
Miramej jest offline Zgłoś do moderatora