Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. IV :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-22, 17:30   #1609
kees26
Rozeznanie

Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. IV :-)

Witajcie mamuśki,

Szaja, do tych mebli czerwony super by pasował! Tyle, że 2 ściany możnaby malnąć w czerwieni, 2 w bieli i do tego koniecznie biała wykładzina - nie byłoby zbyt ciemno.
Ale taka cytrynka też super będzie się komponować

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
Znaleźliśmy mieszkanie Teraz jeszcze "tylko" formalności i przeprowadzka Ale i tak się cieszę
Grauluję

[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;18751269]

Tym razem sms od Biricchina:

Cześć Wczoraj o 20:10 przyszła na świat Nasza córeczka Maleństwo waży 2650 i ma 53 cm
Pozdrawiamy.

W odpowiedzi przekazałam wielgachne GRATULACJĘ. BRAWA DLA KOLEJNEJ DZIELNEJ MAMUŚKI.
[/QUOTE]

Wielkie gratulacje dla Biricchina

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
zaczyna mnie boleć głowa. mam nadzieję, że to nie nadciągająca migrena...
Margo, czym prędzej zarzyj paracetamol - 2 tabletki od razu - może ból się nie rozwinie. Mam nadzieję, że Cię nie dopadnie

Cytat:
Napisane przez Silpe Pokaż wiadomość
Tez mam -Lawendowe pole ; wydawal sie ciemny a po wyschnieciu jest cudny a meble biale - juz sa i pieknie beda sie komponowac
Też mam lawendę na ścianach, do tego meble z BRW Indiana i białe dodatki, również łóżeczko białe- bardzo ładnie i subtelnie wszystko wygląda.

Cytat:
Napisane przez bydgoszczanka Pokaż wiadomość
Witajcie kochane
Dzisiaj wróciłyśmy ze szpitala, jestem mega szczęśliwa
Jak będę miała trochę czasu, to napiszę więcej. Tak w ogóle, to pytajcie same, co chcecie wiedzieć.
Pozdrawiam Was mocno.

Gratuluję rozpakowanym mamusiom
Cytat:
Napisane przez bydgoszczanka Pokaż wiadomość
Poród miałam bardzo szybki, niecałe 3 godziny Bóle krzyżowe masakryczne, ale do wytrzymania. Najbardziej pomógł mi masaż szyjki macicy, który zrobiła znajoma położna. Z 2 cm szyjka poszła od razu na 6, a potem na 9 cm i zaczęłam rodzić. Bóle parte to pikuś, czekałam już tylko na Luizkę. Później rodzenie łożyska i łyżeczkowanie "na żywca"
Na salę poporodową zawieźli mnie na wózku, kazali leżeć na łóżku 6 godzin, ale ja po 3 już wstałam bo czułam się bardzo dobrze. Krzysiek jak przyszedł do mnie, to powiedział, że wcale nie wyglądam jakbym niedawno urodziła
Także dziewczyny, nie bać się, to nie takie straszne

Dziękuję oczywiście za wszystkie pozdrowienia i życzenia
Witaj Bydgoszczanko
Tylko pozazdrościć takiego porodu (może za wyjątkiem łyżeczkowania na żywca ) Czekamy z niecierpliwością na fotki Luizki, serdeczne pozdrowienia dla Ciebie i córeczki

Cytat:
Napisane przez dafreen Pokaż wiadomość
a my po wizycie, z Młodym wszystko ok, malutko ma tylko miejsca.
te napady duszności, które mam związane są ze zbyt dużym obciążeniem układu krążenia i serca... dają się we znaki moje wady serduchowe niestety
cc w środę, najpóźniej w piątek jakby dużo się działo w szpitalu bo to pełnia będzie ale gin chce forsować środę właśnie ze względu na moje serducho... generalnie śmiał się, żebym dużo chodziła po schodach i wypędziła Młodego to wtedy pojedziemy z marszu i nie będą nosem w szpitalu kręcić; śmiałam się, ze tyłem będę wchodziła na to moje 3 piętro bo to podobno przyspiesza poród
Daf, to juz w środę....Trzymam kciuki, żeby poszło jak z płatka

Do dziewczyn, które mają bądź zamierzają kupić wózek x-landera: jaki fotelik do tego wózka kupujecie? X-car nie został poddany testom zderzeniowym, do x-landera pasuje też maxi-cosi, który ma bardzo dobre opinie i wysokie oceny jeśli chodzi o bezpieczeństwo.

http://fotelik.info/pl/testy/grupa:0...aco/index.html
kees26 jest offline Zgłoś do moderatora