Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rejsy wycieczkowe
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-22, 20:36   #10
Ptaszysko
Zadomowienie

Dot.: Rejsy wycieczkowe

Cytat:
Napisane przez ilonkaczapela Pokaż wiadomość
Nas, z Costą w całości rejs kosztował 22 000zł plus 10 000zł wydaliśmy na statku i na wycieczkach. Ale my mieliśmy kabinę superior z balkonem na najwyższym pokładzie, co w sumie dało tę cenę, bo na innych pokładach i innego rodzaju kabiny pozwalają zmniejszyć ten koszt nawet o ponad połowę.
Wtedy zaszaleliśmy, bo to była podróż poślubna. Teraz zamierzamy wydać raczej połowę tej kwoty maksymalnie, bo to jednak było dużo

Czy moge zapytac kiedy byliscie na rejsie i na jakiej trasie?

Ja w zeszly piatek wrocilam wlasnie z 11 dniowego rejsu Costa Serena po Maroku i Wyspach Kanaryjskich plus Madera (przepiekna trasa) i jestem zszokowana cena, ktora podalas?!!

Strasznie drogo. Nawet jak na kabinie superior. Nas sam rejs kosztowal 500 euro od osoby juz z oplatami portowymi, wycieczki fakultatywne to koszt maksymalnie 100 euro od osoby, ze wszystkim we dwojke wydalismy 6 tys. zlotych, a nie oszczedzalismy raczej na rozrywkach, wiec jestem zszokowana,ze was wyniosl rejs ponad 30 tysiecy zlotych.Za taka kwote to mozna wyskoczyc na Seszele czy na Hawaje albo i tu i tu

Panuje u nas przekonanie,ze takie rejsy to wydatek dziesiatek tysiecy zlotych, a naprawde mozna trafic na megaokazje i poplynac juz za kilkaset euro.

I'm not livin' to be a Mrs.

Ptaszysko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując