Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode Kielce - część V :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-22, 22:30   #3670
Meana1
Rozeznanie

Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D

Cytat:
Napisane przez lejlla Pokaż wiadomość
Drogie wizażanki!
ponawiam swoje pytanie odnośnie noclegu dla gości, może macie jakies namiary i ceny , nie ma mnie w kielcach a czas goni i trzeba gdzies położyć gości. Będę wdzięczna za pomoc. Wszystkim , które mają juz wbrana swoją suknię i czekaja na ten wielki dzień gratuluję i zyczę powodzenia
Pozdrawiam
Ja będę zamawiać noclegi w akademiku na śląskiej. Śrubka Ty też tam? Zamówiłaś już?

Cytat:
Napisane przez kajcia82 Pokaż wiadomość
Może być zimno Chociaż pogoda straszliwie się zmienia....
Poza tym kobitki widzę, że Wy wszystkie młodziutkie takie jesteście - ja przy was stara dupa Ja-28 lat, mój przyszły 37. 9 latek różnicy! Przegoni mnie ktoś
Ja też mam 28 lat

Cytat:
Napisane przez margaret82 Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie nadążam za Wami Wczoraj miałam plan, że dzisiaj wieczorem nadrobię ale dzisiaj mam dwa razy tyle nieprzeczytanych stron Może w łikend dam radę
Ja mam takie nieślubne pytanie nie wiecie gdzie i za ile mogę zrobić grawer laserem na metalu Tż niedługo kończy 30 lat i wpadłam na pomysł, żeby dać mu ramkę na zdjęcie ( cos jak ta http://www.motoallegro.pl/item100583...r_pudelko.html ) i na niej grawer "Nie jestem 30 latkiem! Mam 18 lat i 12 letnie doświadczenie!" tyle że ja nigdy nie kupowałam nic na allegro i jest już za późno żeby się rejestrować i czekać na ten kod :/ i pomyślałam ze może kupię ramkę i zrobię gdzieś taki grawer, ale nie mam pojęcia gdzie
Na ul. Bodzentyńskiej naprzeciwko CKMu jest sklep Marxel i ten pan zajmuje się robieniem pieczątek i grawerowaniem.

Zaproszenia Monaco można zrobić samemu. Wystarczy kupić odpowiednią koronkę i zszyć ją z tyłu na maszynie. A kokardka jest przyklejana.

Madziuniusia a mnie się wydaje że termin ślubu to Ty powinnaś ustalić z TŻ. A poza tym to widac że jesteś tutaj na forum najmłodsza. Jeszcze młoda niecierpliwa a w moim poprzednim poście który troche napisałam zawile, chciałam Ci powiedzieć tylko żebyś nie narzucała się TŻ ze ślubem za bardzo bo możesz go tylko wystraszyć. Dobrze że rozmawiacie, bo z drugiej strony to może by się nigdy nie domyślił.
Dziewczyny jak Wy to robicie że Wasi faceci Wam się tak szybko oświadczyli? Chyba ja jestem jednak okropna ale wydaje mi się że u facetów przynajmniej niektórych na podjęcie decyzji o slubie wpływa wiek.
Nie wiem czy Wam o tym pisałam ale TŻ mi jakś czas temu powiedział, że za późno jednak bierzemy ślub, myślałam że go

Edytowane przez Meana1
Czas edycji: 2010-04-22 o 22:47
Meana1 jest offline Zgłoś do moderatora