Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starania o dziecko
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-23, 07:49   #2186
asiaczek82
Rozeznanie

Dot.: Starania o dziecko

Madzialena no co Ty !!! Moze to porzezemnie bo przesledziłam wątek i faktycznie tylko raz Tobie odpisałam przepraszam Porawie sie napewno

Kalinka super że zakupy sie udały

Anula przypuszczam ze ten ból był spotękowany zatrzykami ... ale już zapomniałm i czuje sie jak nowo narodzona cudnie !!! porostu cudnie chociaż wczoraj chodząc po ikea strasznei mnie brzuch ciagnoł ... ale skończyliśmy meblowanie naszego meiszkania po dwóch latach można śmiało powiedziec ze jest skończone Potem zostaje nam tylko zmiana mebli w pokoju dziecięcym ale to juz pikuś i nasze łożko/kanpa na inne ale to napewno dopiero za rok

Edzia ciesz sie ze nie masz objawów Wyszko napeno jest ok ja to wiem i zadam Ci niedyskrytne pytanie... czy ty "utyłas" jestes taka opuchnięta jak ja ??? położna i lekarz powiedzili mi ze to normalne przy dufastonei i bromergeronie ale ja jestem przerażona bo wygladam jak Beny kuleczka !!!!

Miłego dnia Skraby wy Moje

Ja sie nei odzywałam niewiem tak naprawde czemu ... zmęczenie, brak czasu, dystans... jakieś chwilowe załamanie... niewiem.... ale jest już lepiej zdecydowenie lepiej

asiaczek82 jest offline Zgłoś do moderatora